Detectiu Conan

Meitantei Conan, Japan, 08.01.96

Història

"El Detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri basada en un dels mangues supervendes dels últims anys i que ha aconseguit fer-se un lloc a les pantalles japoneses (ja superen els 200 capítols!). Protagonitzada per un "nen" detectiu, en Conan Edogawa, a cada capítol podrem intentar competir amb ell per descobrir abans qui es l'assassí... però ja us avisem que no es gens fàcil! El jove Conan en realitat és un famós detectiu adolescent, en Shinichi Kudo, però la seva curiositat fa que fiqui el nas on no el demanen: uns perversos homes vestits de negre intenten enverinar-lo, però el verí, encara en procés experimental, no funciona tal com es pensaven i, en comptes de matar-lo, el redueixen fins a la mida d'un nen de sis anys. Per tal de buscar l'antídot sense problemes, en Shinichi adoptarà una nova identitat nova i un nom nou, basat en el seu escriptor preferit, Sir Arthur Conan Doyle i el cognom del seu detectiu de ficció predilecte, en Ranpo Edogawa.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la nòvia d'en Shinichi, l'acollirà a casa seva. Amb ells viu en pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un grup d'amics nous, tots nens "com ell", amb els quals crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

En Conan, al viure amb un detectiu, està en la situació perfecta per continuar buscant els homes de negre i, de passada, resoldre una gran quantitat de delictes amb la seva observació aguda, la seva astúcia i alguns artefactes creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en el manga del mateix títol, obra d'en Gosho Aoyama, i que podreu trobar editat en espanyol. Us avisem, però, que és altament addictiu, ja que, a cada episodi, hi ha com a mínim un misteri per descobrir i els nostres protagonistes han de posar en pràctica totes les seves habilitats. No us deixeu enganyar per l'estètica de la sèrie: no és per a nens.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.