Com a usuari pots col·laborar de moltes formes amb Animelliure. La més fàcil és senzillament estar per aquí, visitar el fòrum i debatre amb els altres usuaris de la comunitat.

Altra manera de col·laborar és com a "montador", és a dir, aportant continguts a la xarxa sobre anime i manga en català. Aquesta és una feina més laboriosa però sens dubte trobaràs tota l'ajuda que et puguem donar i procurarem tenir tots els manuals necessaris a la plana i/o fòrum per a indicar com fer-ho.

Si tens una plana web també pots emprar el nostre minibaner, tria el que t'agradi de sota, enllaçant a la nostra plana, per a que els teus usuaris ens puguin trobar. Animelliure aplicarà un sistema d'afiliació amb planes afins a l'anime en català, manga, tractament de vídeo, imatge... Tot i això cal dir que es requerirà un cert nivell en el contingut.

Dir que encara que no poguessis afiliar-te amb nosaltres, per el motiu que fos, no ens costarà gaire afegir-te al nostre llistat de links a altres planes ;)

Si pertanys a una altra comunitat o grup que es dedica a treure material en català tingue'ns informats, ja sigui amb una font rss automatitzada o un missatge al fòrum, t'estarem agraïts.

Per últim estar clar que també pots col·laborar procurant distribuir tot el manga i anime en català amb els altres usuaris, i així compartir i ajudar-nos mútuament. Procura, sobretot en el BitTorrent, que el que enviïs sigui igual al que rebis, com a mínim, i així farem que tot rutlli millor. El mateix va per l'emule, sempre que vegis a un usuari que vol agafar anime en català de tu procura donar-li un slot. Tingues en compte que hi ha poques fonts i que s'ha de procurar donar preferència a aquests usuaris per a que la distribució es produeixi a un bon ritme.

Com pots veure hi ha moltes maneres de col·laborar, i de ben segur que en pots trobar més que aquí no surten, si tots hi aportem una mica, Animelliure hi guanya molt.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Banners que pots emprar per enllaçar-nos a la teva plana web:                                    

animelliureminibanner                animelliureminibanner       


You have no rights to post comments