En Sanji, des del fòrum, ens fa arribar aquest missatge, el qual reproduïm integrament:

EP1POi

Atenció, aquest és un missatge per a la comunitat fan de Bola de Drac. És molt extens però val la pena fer-hi una ullada i col·laborar si teniu temps i motivació:

Dragon Ball 30th Anniversary Project

Ha arribat el moment d'explicar-vos sobre aquest projecte ambiciós. Es tracta d'unir a TOT el fandom MUNDIAL de la sèrie en motiu de la celebració del seu 30è aniversari. El dia 3 de desembre del 1984 es va publicar el primer capítol de Bola de Drac a la revista japonesa "Shonen Jump" en la seva edició número 51 del mateix any. És l'esdeveniment més important de la història de Bola de Drac i per tant intentarem realitzar el moviment d'unió de fans més gran de la història.

La forma d'unir al fandom és mitjançant un projecte representat per un logotip, que a la vegada també simbolitza la unió de tots els fans. Tenim una pregunta per a tots vosaltres; com felicitaríeu a la vostra sèrie preferida? L'idea és que cadascú feliciti la sèrie com vulgui: amb un dibuix, una fotografia, un vídeo, un cosplay, un escrit, una simple frase de felicitació... ALLÒ QUE VOSALTRES VULGUEU, però en cadascun dels homenatges s'haurà de col•locar el logotip del projecte: en la cantonada d'una imatge o fotografia, a l'entrada d'un vídeo, etc.

Per altra banda, contactarem amb tots, exactament TOTS els webs, fòrums, comunitats, pàgines i grups de Facebook, projectes de fan-mangas, dibuixants, cosplayers, fanfickers, etc., de TOT el planeta. Kanzenshuu, Kami Sama Explorer, Full Power DB, DB-Z.com, Dragon Ball Multiverse, Hobby Consolas, Dragonball Z: The New Generation, Generación Dragon Ball, Super Vegeto & Dragon Ball News, etc. Amb els artistes de Deviantart, Tumblr, Pixvs, etc. En definitiva, intentarem contactar amb tothom de qualsevol part del món. Volem que s'uneixin a aquest projecte i que en formin part també.

Ara per ara, però, necessitem també la vostra ajuda per promoure aquest missatge. Comunitats, fans de Bola de Drac a nivell individual i qualsevol persona que hi estigui interessat/da, AQUEST PROJECTE ÉS TOT VOSTRE. Feu el que vulgueu amb ell, expliqueu-ho a tothom, compartiu-ho en fòrums i comunitats que conegueu, poseu-lo al vostre perfil de Facebook, tuitejeu-lo. Traduïu-lo a l'euskera, gallec, valencià, anglès, francès, italià, portuguès, etc. Allò vertaderament important és promoure el logotip i que circuli per tot arreu. NO COMPARTIU aquesta entrada. COPIEU aquest text i enganxeu-lo als vostres perfils, pàgines o grups, perquè aquest projecte és per a vosaltres; aquest text és totalment vostre. És el vostre text i la nostra crida també és vostra.

Aquest és el logo del projecte, per fer-lo servir i promoure'l per tot arreu:

http://goo.gl/EP1POi

La pagina oficial:

https://www.facebook.com/pages/Dragon-B ... 9219280984

Aquest és el Twitter oficial del projecte:

https://twitter.com/DB30thProject

El hastag:

#DB30thProject

I aquest és el grup de Deviantart del projecte, en el qual tothom que ho desitji, pot utilitzar aquesta pàgina per enviar les seves obres i felicitar la sèrie:

http://db30thproject.deviantart.com/


Tot el material recopilat serà mostrat en aquesta pàgina, i en les altres que acceptin col•laborar, el dia 20 de desembre.

Tenim tot l'engranatge en marxa. Vosaltres sou el motor i queda un mes per convèncer a tot el món. Ho intentem tots plegats?

You have no rights to post comments