Dos fansubs que crèiem que no estaven actius, han donat senyals de vida darrerament. Per una banda Catsub ens porta "La mirada d'algú", el darrer (2013) d'una sèrie de curts de Makoto Shinkai, autor d'obres com "5 centímetres per segon" i "El jardí de les paraules"; mentre que GacelaPunch no Fansub finalitza High School of the Dead, sèrie de 12 capítols, que van iniciar al 2010.

467 3

Sinopsi - La mirada d'algú

"La mirada d'algú" ens explica la història d'una noia que s'ha independitzat, els seus problemes amb la feina, la soledat i el distanciament amb els pares. No podria faltar-hi evidentment algun gat, com en la majoria de curts de Shinkai. Força recomanable.

Sinopsi - High school of the dead

El món sencer està sent dominat per una malaltia mortal, això converteix els humans en zombies. Al Japó, estudiants de la preparatòria Fujimi, i la infermera de l'escola,intentaran sobreviure a aquest Apocalipsi. La història es centra en Takashi Komuro,un dels estudiants que ha sobreviscut a aquesta greu malaltia.

Trobareu més informació de la resta de curts de Catsub, aixi com els corresponents enllaços de descàrrega, al subfòrum "Subfòrums independents" d'Animelliure. El mateix podeu fer al corresponent tema de "High school of the dead" del subfòrum de GacelaPunch no Fansub a Animelliure.

You have no rights to post comments