Estem de inauguració!

463 1

Tal i com us vam comentar després de la caiguda a l'octubre de l'any passat del servidor a on es trobava allotjat Animelliure, voliem aprofitar aquest canvi de servidor per actualitzar Animelliure en alguns aspectes. I un d'aquests aspectes era la web d'Animelliure. 

A banda de l'evident canvi estètic, amb la nova web es millora una mica la visualització de la plana als dispositius mòbils. Veureu que ara el text i les imatges s'adapten al tamany de la pantalla del vostre dispositiu. També es simplifica la presentació de la web, ja que en lloc d'una presentació a tres columnes (una central principal i dues laterals secundàries) com havia a l'antiga web, ara només hi ha la columna principal i una secundaria a la dreta. La columna esquerra queda ara "amagada" i nomes es fa visible al clicar damunt del símbol de les tres files que hi ha a l'esquerra del menú superior.

Esperem que la nova web sigui del vostre gust. Si detecteu que hi ha alguna cosa que no funciona correctament, no dubteu a avisar-nos via missatge privat o amb un missatge al fòrum.

You have no rights to post comments