Ens fem ressó d'un missatge publicat al nostre fòrum:

"Us volem informar de que estem organitzant una trobada solidària amb alguns actors de doblatge d'Anime en català. En aquesta ens parlaran una mica sobre la seva feina i respondran a preguntes dels fans. Després interpretaran un guió on s'ajuntaran personatges de distintes sèries mítiques per viure una aventura única!"

468 1

L'acte es celebrarà el 9 de maig a les 5 de la tarda a l'auditori de les cotxeres de Sants de Barcelona. El preu de la entrada es de 10€, i els beneficis obtinguts seran destinats a AFANOC.

Més informació, com el llistat dels actors de doblatge que han confirmat la seva assistència, la trobareu al respectiu tema del fòrum i a la plana del facebook creada per l'ocasió pels organitzadors de l'acte.

Estem de inauguració!

463 1

Tal i com us vam comentar després de la caiguda a l'octubre de l'any passat del servidor a on es trobava allotjat Animelliure, voliem aprofitar aquest canvi de servidor per actualitzar Animelliure en alguns aspectes. I un d'aquests aspectes era la web d'Animelliure. 

A banda de l'evident canvi estètic, amb la nova web es millora una mica la visualització de la plana als dispositius mòbils. Veureu que ara el text i les imatges s'adapten al tamany de la pantalla del vostre dispositiu. També es simplifica la presentació de la web, ja que en lloc d'una presentació a tres columnes (una central principal i dues laterals secundàries) com havia a l'antiga web, ara només hi ha la columna principal i una secundaria a la dreta. La columna esquerra queda ara "amagada" i nomes es fa visible al clicar damunt del símbol de les tres files que hi ha a l'esquerra del menú superior.

Esperem que la nova web sigui del vostre gust. Si detecteu que hi ha alguna cosa que no funciona correctament, no dubteu a avisar-nos via missatge privat o amb un missatge al fòrum.

Com hareu notat, darrerament Animelliure es troba 'offline' massa sovint. Aquestes caigudes han estat motivades per diversos problemes tècnics, principalment la caiguda del servidor a on es troben allotjades web i fòrum. Això ens ha portat a canviar de servidor el que, ja posats, ens permetrà tenir un servidor amb un software actualitzat i un hardware amb més prestacions per un preu, a més a més, una mica més econòmic.

463 1

Actualment estem en procès de trasllat, pel que encara podeu trobar en algun moment alguna de les planes d'Animelliure offline. Tingueu paciència. Més endavant aprofitarem el canvi de servidor per actualitzar també Animelliure en alguns aspectes. Però això ja ho comentarem quan toqui en una altra notícia. ;-)

Hem actualitzat MangAnimelliure amb les darreres novetats (o no) publicades pels fansubs en català:

406 1 

Recordeu que a MangAnimelliure podeu trobar, per a la seva lectura, tots els mangues que diversos grups han traduït al català. Per tant, es troba oberta a qualsevol aportació que en vulgueu fer.

Podeu consultar també els subfòrums dels fansubs per veure les darreres novetats publicades pels fansubs a Animelliure. 

A partir d'avui teniu disponible una versió per a mòbils del fòrum d'Animelliure, que esperem faciliti la visualització i la navegació pel fòrum per a aquells usuaris que acostumen a visitar-nos des del seu dispositiu mòbil. Per a que us feu una idea la visualització:

  390 3
 

En principi el fòrum reconeixerà de forma automàtica que esteu fent servir un dispositiu mòbil, pel que no us caldrà fer res per visualitzar-lo; però si en teniu cap problema podeu fer-lo també de forma manual anant al vostre "Tauler de control de l'usuari" i canviar l'estil del fòrum al "Artodia".

Com veieu, Animelliure no s'atura i segueix modernitzant-se :)