Em complau anunciar-vos la posada en marxa de la nova web d'Animelliure!

logo

Després de l'aturada d'aquest juliol vam decidir aprofitar i actualitzar les diferents planes de la Xarxa d'Animelliure. Primer va ser el fòrum, després MangAnimelliure i era obvi que la nostra web no es podia quedar al marge d'aquest procés.

Podreu veure que hi ha canvis, per exemple un demanat força per vosaltres, com la inclusió de la DD en la base de dades d'anime (encara no funcional al dia d'avui al 100%). També som conscients que en alguna cosa s'ha empitjorat, però creiem que en línies generals hem millorat i això és el que compta.En qualsevol cas això és una cosa que també ens haureu de dir vosaltres. ;-)

Dir-vos però que aquesta nova web encara es troba en fase de proves, pel que és probable que apareixin errors o que alguna funcionalitat no estigui encara disponible, pel que conviurà per un temps amb la antiga web a http://web.animelliure.net. Tant per comentar-vos amb meś detall les noves opcions de la nova web, com per a que ens feu arribar les vostres propostes o comentaris al respecte ens llegim com sempre al fòrum.

You have no rights to post comments