Aprofitem aquesta pausa a les novetats del fòrum per fer una notícia pel Twitter d'Animelliure, com a nou integrant de la xarxa d'Animelliure des de fa un parell de mesos.

328 1

Vam crear el compte el 16 de setembre. Per als que no conegueu aquesta xarxa social, es tracta del que diuen "micro-blogging", una espècie de blog reduït a la mínima expressió on les entrades són missatges de texte curts (màxim 140 caracters) anomenats "tweets".

Estan automatitzats els tweets de notícies que se publiquen aquí a la web i les actualitzacions d'e-links. Es a dir, que tot d'una s'afegeix una notícia o e-link a la web, al twitter se'n informa automàticament.

Així mateix publiquem coses que no apareixen a la web, com són principalment les actualitzacions de les pujades en DD, i com podria ser qualsevol incidència o event destacable que se produeixi a Animelliure o al manga i anime en general.

Així que ja sabeu, si voleu estar al dia del que se cou a Animelliure sense haver d'estar continuament connectats al fòrum, tireu del Twitter! ;)

Feed RSS
Versió per mòbils
Interface web

You have no rights to post comments