Just el matí del dia següent a l'emisió del darrer capítol de Bola de Drac Z Kai, en Osky ha conclós el seu projecte d'aquesta sèrie amb qualitat Blueray de 1080p.

360 1

La sèrie de televisió de DBZ va rebre un ampli "refresc" per ventilar la televisió japonesa en el 20è aniversari de DBZ. Encara que basant-se en la producció d'animació original, que s'actualitza amb les noves tecnologies, incloent-hi el canvi de resolució per al format HD en una pantalla 16:9. L'elenc original es tornà a reagrupar per refer-ne es doblatge (els disponibles, i per desgràcia, no incloent els que han mort, com Suzuoki Hirotaka [Tenshinhan]). Els efectes de so s'han actualitzat, i els openings i endings refets.

El nou contingut inclou una breu mirada als últims moments de Bardock i el planeta Vegeta, un resum dels anys de creixement del jove Son Goku (Bola de Drac, el període pre-Z) fins el seu triomf sobre Satanàs Cor Petit al gran torneig de les arts marcials.

I, per desgràcia (tot i que en realitat tot depèn de com vegis les coses ...), la cua de'n Son Goku ha desaparegut!

Font: anidb.net

Actualment només la trobem disponible via eMule, donada la desaparició de megaupload on paral·lelament s'estaven allotjant aquests capítols, així vos animem a compartir-la per a que molta més gent pugui gaudir d'aquesta feina.

Podeu trobar tots els enllaços i informació sobre el muntatge al corresponent fil del fòrum i a la web.


You have no rights to post comments