441 1

Aquesta release preten arreglar els problemes i optimitzar l'audio del doblatge català de totes les sèries i pel·lícules de Bola de Drac

A partir de les millors fonts d'audio disponibles (DVDs de Manga Films, i VHS d'alta qualitat, cortesia de heinki, en el cas de Z) s'ha reconstruit amb molta cura la pista d'audio, remasteritzant-la capítol a capítol sense caure en automatismes i arreglant tots els talls provocats per les cortinets de títol, anuncis i censures, deixant pràcticament imperceptible el fet que un dia allà hi va haver un tall en el so. Reconstrucció d'escenes censurades, tots els títols de capítol de les últimes emisions, audio d'openings i endings remasteritzats i molt més...

Tot plegat acompanyat d'un màster de video procedent de nou de les Dragon Box però sense filtratge de cap mena. Inclou opening, ending i avançament del següent capítol en tots els episodis.

Kaku ens comparteix per eMule aquest ripeig del DVD d'Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance per a que poguem gaudir de la segona pel·lícula de quatre del Rebuild of Evangelion.

321 4

El ripeig inclou àudio dual català-japonès amb qualitat AC3 i subtítols externs en català.

En podeu trobar el enllaços de descàrrega a la web i més informació al fil del fòrum.

L'oSkY ha començat la distribució d'aquesta minisèrie (ehem!) que és ja tot un clàssic a les nostres terres.

458 1

Sinopsis:

En Shin Chan és un nen de 5 anys que viu al Japó a la ciutat de Kasukabe a la prefectura de Saitama al costat dels seus pares: Hiroshi Nohara i Misae Nohara, i la seva germana Himawari Nohara. Amb els seus amics viu aventures, ja sigui al parvulari, a casa o a les zones de joc. És bastant entremaliat tot i que de vegades fa les coses que observa de la gent gran i les repeteix sense cap mena de vergonya.

Teniu més informació i els corresponents enllaços, via ED2K, al següent tema del fòrum. La sèrie la podeu trobar també via DD al corresponent subfòrum.

L'Osky ha començat el seu muntatge d'aquesta sèrie amb qualitat DVD.

I My Me! Strawberry Eggs (TNK, 2001)

I My Me! Strawberry Eggs: L'Hibiki no té feina ni diners. Si no paga el lloguer, la mestressa del pis on viu convertirà el seu gos en brou. Per solucionar els seus problemes, l'Hibiki haurà de fer-se passar per dona... Què és aquesta bogeria?.

El muntatge du so dual català/japonés de 192Kbps; i podeu passar a saludar i baixar els tres primers capítols d'aquesta nova versió al corresponent fil del fòrum.

També cal mencionar, i no menys important, la represa del seu projecte de Serial Experiments Lain tri-audio amb qualitat Blu-ray, de la que ens ha penjat ja fins el 7è capítol amb resolució 1080p, i de la que un cop finalitzada en farem una bona notícia.

Posiblement una de les més completes i treballades releases que ha fet Animelliure, amb en Guiru al capdavant, ha arribat a la meitat dels capítols que consta la sèrie (35 de 70). Pels que no coneixeu aquesta release, es tracta de Sakura, la Caçadora de Cartes en qualitat BD-BOX (Blu-Rays Japonesos), estem parlant d'una resolució de 1440x1080p. Però no només això, també s'inclou el Català, el Castellà, el Basc i el Japonès, a més a més dels subtítols per veureu en VOS tant en Català com en Castellà. A part de tot això, també consta de Caràtules, Menús i Galetes gràcies al incansable Ostia. Teniu tota l'informació ampliada al tema del Fòrum. Des de Animelliure felicitem a en Guiru i a tots els que han col·laborat en aquest treball, només queda la meitat, ara el final està més aprop que mai!

357 1