En taketokun ens apropa la feina de'n Trumanb. Un ripeig del Blu-ray d'aquesta recent pel·lícula del prestigiós Studi Ghibli, incloent-hi totes les cadenes d'àudio i subtítols.

404 1

Arrietty al món dels remenuts explica la història d'una família de petits éssers, de tot just 10 cm. de longitud, que viuen en una caseta oculta sota les taules del sòl d'una mansió campestre. Aquests diminuts éssers tenen la norma de no deixar-se veure mai pels humans, però la seva tranquil·la existència canvia quan la jove Arrietty, una audaç adolescent, és vista accidentalment per un nen que s'acaba d'establir a la casa per la seva delicada salut. Entre tots dos sorgirà una forta amistat, però alhora l'existència d'aquests éssers es veurà perillosament amenaçada.

Aquesta pel·lícula del any 2010 suposa el debut com a director de'n Hiromasa Yonebayashi, qui s'ha posat el llistó ben alt i no l'haurem de perdre de vista en endavant.

Trobareu els enllaços per baixar-la en descàrrega directa al fòrum i també a la web.

L'usuari anicat, comparteix a Mega "Blau" (Ai Yori Aoshi):

437 1

Sinopsis:
La sèrie comença quan Kaoru torna un dia de la universitat amb tren. En una estació els transeünts empenyen i trepitgen a Aoi, que a causa de les empentes de la gent cau a terra, i es trenca la cinta d'una de les seves sandàlies. A continuació apareix Kaoru, qui l'ajuda a aixecar-se i li arregla la sandàlia, tal com va fer quan eren nens, encara que Aoi, tot i recordar aquest detall, no reconeix la Kaoru, ni aquest a Aoi. Aoi, llavors, pregunta a Kaoru una adreça, però malgrat les seves explicacions, no aconsegueix recordar-ho. Com la casa de Kaoru està prop de la direcció que Aoi li dóna, aquest l'acompanya i prenen el tren. Allà, Aoi es queda adormida i el tren fa dues vegades el recorregut, però un cop arriben a l'adreça que Aoi tenia apuntada en un paper, es troben amb un descampat.
Al tren, Aoi li havia explicat que ella anava buscant la casa del seu nuvi, però que no s'havien vist des que eren molt nens, quan Kaoru va desaparèixer de la casa dels seus avis, els Hanabishi. Com Aoi estava molt deprimida, Kaoru li ofereix anar a casa, ja que estava plovent. Allà, Kaoru li demana alguna altra ressenya amb la qual poder ajudar a trobar-lo. Llavors, Aoi li mostra una foto en la qual apareixien quan eren nens. Kaoru reconeix la fotografia i exclama que aquesta foto era d'ell i Aoi quan eren petits. Llavors, Aoi es dóna quanta de qui és realment el noi que li havia ajudat, ja que no s'havien presentat. A partir del retrobament, Kaoru i Aoi, els qui no s'havien vist des que eren nens, viuran junts tota mena de situacions en què hauran de demostrar la seva paciència davant els reptes que la destinació tracta de posar-los.

Teniu informació de les característiques de la release i els corresponents enllaços al corresponent tema del fòrum.

Fa un parell de setmanes l'usuari antitot va fer el montatge de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z subtitulada al Català. La podeu trobar el tema al fòrum aquí amb diferents versions (subtítols incrustats o no, 720p o 1080p). 

Títol original: Doragon Boru Zetto: Kami to
Gènere: Acció, aventura, fantasia.
Direcció: Noriyuki Abe
Guionista: Yusuke Watanabe, Akira Toriyama (autor original de la sèrie)
Estrena:  30 de març de 2013 (Japó)

445 1