Ha arribat a bon port aquest projecte del Osky de la sèrie Bleach, amb una bona feina muntant en qualitat DVD i àudios japonés, català i castellà (fins el capítol 109, darrer emés a cuatro).

397 1

La release conclou amb els 167 capítols emesos en català al canal 3XL, així que esperem que aquest final sigui un punt i seguit que tingui continuació algun dia... en que feliçment TV3 compri els drets per continuar amb l'emissió de nous capítols.

Si és que encara no l'heu completada, en trobareu els enllaços tant a la web com als subfòrums d'eLinks i DD.

Un magnífic nou projecte de'n tato25 d'aquesta sèrie, la primera obra d'anime dirigida per en Hayao Miyazaki, amb qualitat BD-Rip.

373 1

Mirai Shōnen Konan (未来少年コナン)
Conan, el nen del futur, ens narra la història de'n Conan, un nen nascut lliure a un món futur de l'any 2010, on un arma ultramagnètica provocà dos anys enrere l'ecatombe, la desaparició dels cinc continents enfonsats dins els oceans i deixant l'humanitat molt prop de l'extinció. 

No vos perdeu les seves aventures que emprendrà des del moment en que coneix la Lana, amb una release molt completa de qualitat BluRay de 1080p, tri-àudio (gràcies a na Misako i en Teparta) i amb dues cadenes de subtítols íntegres en català i castellà. 

No es pot demanar res més, així que prepareu-vos per gaudir capítol a capítol d'aquest projecte que es distribueix per Pando i eMule al corresponent fil del fòrum.

Alguns d'aquests projectes ja fa temps que roden però encara no n'haviem fet menció.

L'inesgotable tato25 està pujant per BitTorrent les imatges en format ISO dels DVD9 de Selecta Vision de la seva edició de Bola de Drac i ens ofereix una bona oportunitat per tenir aquesta preciada col·lecció de DVDs amb es contingut complet. Els torrents els anireu trobant al fòrum, actualment n'hi ha disponibles els dos primers DVDs.

372 1

D'altra banda, en taketokun ha représ la seva release de Saint Seiya: The Lost Canvas en format AVI i qualitat BD-Rip, arribant en aquests moments fins al capítol 13 (ni que els vuit primers no estan disponibles ara mateix al trobar-se allotjats al desaparegut Megaupload). Podeu seguir la seva release en DD des del corresponent fil del fòrum.

Aquesta i la de'n Kinyus92 amb contenidor matroska són les dues opcions disponibles per fer-se amb aquesta sèrie.

I en darrer lloc però no menys important, Seireitei no Fansub ens porta escanejat i traduït el Bleach Official Bootleg KaraBuri+. Un tom amb tots els omakes del manga i algunes imatges extres. En trobareu més informació i enllaços al fòrum i al seu blog.

L'usuari fabrebatalla18 comparteix al fòrum, per a veure-la online (via VK), i també via descàrrega directa (Mega) aquest anime de 51 episodis.

461 1

Sinopsi:

Prepara't per viure un munt d'aventures i batalles plenes d'emoció amb en Ueki, un heroi amb un gran sentit de la justícia. Un dels seus professors de l'institut, en Kobase, li va concedir el do de transformar escombraries en arbres, un do que haurà d'aprofitar per vèncer els altres aspirants. Comença la lluita dels estudiants escollits pels candidats a Rei del Món Celestial! L'objectiu és arribar a aconseguir el Talent en Blanc, que et permet tenir tots els poders que vulguis. Advertència: quan miris aquesta sèrie, procura ser en una habitació ben il·luminada i a una distància prudent de la televisió.

(Extret de super3.cat)

Teniu més informació de les característiques de la "release" al següent tema del fòrum: La llei de Ueki

Subcategories

Articles per parlar de l'anime que es distribueix per qualsevol mitjà de descàrrega directa.

Articles per parlar de les sèries que es distribueixen mitjançant edonkey, emule i similars.

Articles per parlar de l'anime que es distribueix per bittorrent.

Articles per parlar de l'anime que es distribueix per streaming.