Genius Party Beyond és la segona entrega de curts que Studio 4ºC va realitzar agrupant diversos directors d'animació.

324 1

Aquesta segona part, publicada al 2008, consta de cinc curts on els directors més coneguts són potser Mahiro Maeda (Final Fantasy: Unlimited, Last Exile, Blue Submarine No. 6, The Animatrix) i en Koji Morimoto (Memories, The Animatrix).

Lluna Plena no Fansub, que ja va fansubejar la primera entrega, ens ofereix ara aquesta segona onada de petites obres d'art en descàrrega directa al fil del fòrum.

Lluna Plena no Fansub inicia aquest nou projecte: 11eyes: Tsumi to Batsu to Aganai no Shōjo. Sèrie d'onze capítols basat en un joc.

338 1

Sinopsi:
Després de perdre la seva germana fa set anys, la vida d'en Satsuki Kakeru queda completament buida, i només serà capaç de tornar a portar una vida normal amb l'ajuda del seu amic de la infància Yuka Minase, i altres amics a l'escola.
De sobte, un dia el cel es torna vermell i la lluna negra. Tothom al voltant d'en Kakeru i en Yuka desapareix, i uns monstres comencen a rondar pels carrers. Ells només són capaços de fugir i amagar-se i, després d'un temps, el món torna a la normalitat. Però just quan pensaven que allò havia estat un somni, la Nit Roja es produeix de nou.

Teniu més informació, en aquest tema del fòrum.

Lluna Plena no Fansub s'ha passat per aquí deixant-nos una nova onada d'actualitzacions que podeu veure al seu subfòrum.

392 1

Hotarubi no Mori e (Brain's Base, 2011)

En destaquem tres d'aquestes actualitzacions:

  • El manga Blazer Drive de'n Keishi Kishimoto, que consta de 9 volums més un especial ja es troba finalitzat. Un shounen d'acció que transcorreix a un futur pròxim on ha aparegut una nova font d'energia... llegir més
  • Hotarubi no Mori e (Cap al bosc de les cuques de llum): Una pel·lícula recent, curteta però molt bonica. La Hotaru coneix en Gin, un esperit del bosc que si un humà el toca, desapareixerà. La pel·lícula ens explica la bonica relació que neix entre ells dos. Degusteu-la bé!
  • En Yamada i els 7 bruixots és el nou projecte manga que ens porten, del que en disposem ja fins al 8è capítol! La sinopsi promet que passarem una bona estona llegint-lo, En Yamada, un delinqüent i la Shiraishi, una empollona, es poden canviar de cos fent-se un petó! Què faran amb aquesta seva habilitat? Què hi té a veure, en tot plegat, el consell d'estudiants de l'institut Suzaku?... accedir als capítols!

Per estar-ne completament al dia de tota la feina que es du a terme en aquest fansub, que és molta, vos recomanem passar-vos per la seva web oficial.

AniMugen Fansub ens va sorprendre al Halloween amb aquesta divertida OVA de l'any 1998.

323 1

Demon Fighter Kocho, la història de la Kocho Enno, una estudiant d'astrologia amb prou poders màgics i curves sexis com per a derrotar als esperits que envaeixen la universitat. Algun esperit serà capaç de resistir-se a les curves de la Kocho? :|

S'haurà de veure, podeu descarregar-la a la web i al corresponent fil del fòrum.