Com a usuari pots col·laborar de moltes formes amb Animelliure. La més fàcil és senzillament estar per aquí, visitar el fòrum i debatre amb els altres usuaris de la comunitat.

Altra manera de col·laborar és com a "montador", és a dir, aportant continguts a la xarxa sobre anime i manga en català. Aquesta és una feina més laboriosa però sens dubte trobaràs tota l'ajuda que et puguem donar i procurarem tenir tots els manuals necessaris a la plana i/o fòrum per a indicar com fer-ho.

Si tens una plana web també pots emprar el nostre minibaner, tria el que t'agradi de sota, enllaçant a la nostra plana, per a que els teus usuaris ens puguin trobar. Animelliure aplicarà un sistema d'afiliació amb planes afins a l'anime en català, manga, tractament de vídeo, imatge... Tot i això cal dir que es requerirà un cert nivell en el contingut.

Dir que encara que no poguessis afiliar-te amb nosaltres, per el motiu que fos, no ens costarà gaire afegir-te al nostre llistat de links a altres planes ;)

Si pertanys a una altra comunitat o grup que es dedica a treure material en català tingue'ns informats, ja sigui amb una font rss automatitzada o un missatge al fòrum, t'estarem agraïts.

Per últim estar clar que també pots col·laborar procurant distribuir tot el manga i anime en català amb els altres usuaris, i així compartir i ajudar-nos mútuament. Procura, sobretot en el BitTorrent, que el que enviïs sigui igual al que rebis, com a mínim, i així farem que tot rutlli millor. El mateix va per l'emule, sempre que vegis a un usuari que vol agafar anime en català de tu procura donar-li un slot. Tingues en compte que hi ha poques fonts i que s'ha de procurar donar preferència a aquests usuaris per a que la distribució es produeixi a un bon ritme.

Com pots veure hi ha moltes maneres de col·laborar, i de ben segur que en pots trobar més que aquí no surten, si tots hi aportem una mica, Animelliure hi guanya molt.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Banners que pots emprar per enllaçar-nos a la teva plana web:                                    

animelliureminibanner                animelliureminibanner       

Animelliure és una comunitat d'Anime i Manga oberta a tothom, gestionada i mantinguda per un grup d'usuaris que alhora són moderadors del mateix fòrum o col·laboradors de la web. Si tens cap dubte associat a Animelliure el pots plantejar al fòrum (llegeix les normes de cada fòrum abans) o adreçar-te al moderador o col·laborador corresponent segons quina sigui la 'temàtica' del teu dubte. Si el dubte va adreçat a la persona adequada segur que rebràs una resposta més ràpida i adient. ;-) Aquesta és la relació d'usuaris que dediquen part del seu temps lliure a treure endavant aquesta plana Web, ja sigui moderant el fòrum o col·laborant en la Web:

Kero
Moderador del subfòrum 'Peticions' 'Projectes' i 'Complements d'anime'
Webmaster

Elwe
Administrador del fòrum
Webmaster

Maki
Moderador del subfòrum 'Anime i Manga' i 'Servei Tècnic' i 'No Anime / Manga'

wachimiro
Moderador del subfòrum 'No Anime / Manga' 'eD2K' i 'DD i altres mètodes'

guiru
Moderador del subfòrum 'Projectes' 'ed2k' i 'Servei Tècnic'

Steve Maister
Moderador del subfòrum 'Anime i manga' 'DD i altres mètodes' i 'Peticions'

bitERROR
Moderador encarregat de la actualització automàtica del 'Facebook', 'Twitter' i la graella de TV

En primer lloc, us vull dir que els que encara no us heu pogut identificar i teniu compte al fòrum, heu d'esborrar les cookies del vostre navegador!

Com heu vist, la web d'Animelliure s'ha renovat del tot! Joomla ens ha ajudat. Tot i això em de tornar a reomplir la base de dades (afegint DD i Streaming també). Per això comptem amb vosaltres per ajudar-nos, ara tothom por enviar un Anime, una Versió d'Anime o una notícia d'interès des del menú:

348 1

Un cop ho hagueu fet, us heu d'esperar que sigui acceptat (que sinó hi ha cap cosa rara, s'acceptaria).