Trigun

Trigun, Japan, 02.04.98

Història

Una jaqueta de cuir fins als peus, un cos prim, uns cabells de punta rossos, unes ulleres petites de sol... Aquest és l'aspecte del protagonista de "Trigun", una sèrie de Yasuhiro Nightow que barreja en clau de comèdia elements clàssics dels "westerns" amb psicodèlia futurista. Vash l'Estampida, el protagonista, és un personatge del llunyà oest que fa de pistoler guardaespatlles, o del que sigui, per guanyar unes quantes monedes. Però el nostre heroi no està sol en les seves aventures. El segueixen sempre dues noies d'una companyia d'assegurances que intenten controlar-lo perquè no provoqui aldarulls a tot arreu on va i després la seva companyia hagi de pagar tots els desperfectes.

La història se situa en un món desert al més pur estil de l'oest americà, però amb grans tocs de tecnologia i, fins i tot, genètica, ja que el món està ple de mutants i éssers amb grans capacitats especials. Hi ha dolents molt dolents i bons molt bons. Durant les diverses aventures de Vash, ens trobarem rivals de gran categoria que lluitaran amb ell per derrotar-lo i millorar la seva reputació, ja que el protagonista és un dels millors pistolers d'aquest oest particular.

Tots aquests ingredients fan de "Trigun" (un anime de 26 capítols basat en un manga del mateix nom) una sèrie molt original, sovint violenta, però, sobretot, molt divertida.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.