Shin-chan -04- Aventures a Henderland

Eiga Crayon Shin-chan: Henderland no Daibouken, Japan, 13.04.96

Història

La nova aventura animada de Shin chan en DVD ens convida a viatjar al parc d’atraccions de Henderland, un indret fantàstic ple de diversió que amaga una amenaça terrible a l’interior... Una banda criminal totalment esbojarrada pretén aconseguir el domini del món i només Shin chan, amb l’ajuda dels seus amics i de la màgia, s’hi podrà enfrontar.
A prop de Tòquio s’acaba d’inaugurar el paradís del lleure: Henderland, un parc d’atraccions de qui tothom en parla. L’escola de Shin chan ha decidit organitzar una excursió al parc i tota la classe es disposa a passar-ho d’allò més bé.
Però no tot és tan idíl.lic com sembla ja que, en realitat, Henderland és la base secreta d’una organització del mal que vol conquerir el planeta. Els seus líders són en Makao i en Joma, dos transvestits amants del ballet ajudats per uns sicaris força estrambòtics.

Al parc, en Shin chan coneix la Toppema, una nina articulada capaç de parlar i sentir que li explica com fer front als dolents. L’única manera és fent servir les cartes minyones, que tenen poders màgics. A les mans d’un humà, les cartes manifesten el seu autèntic potencial. Les cartes minyones, que han arribat a mans d’en Shinnosuke, són la clau per al control de la Terra, de manera que els criminals segresten els pares d’en Shin chan per obligar-lo a tornar-les. Però en Makao i en Joma no saben que s’han creuat amb el nen més imprevisible del Japó!
Per aquesta aventura desfilen els dolents més surrealistes (como Bolaneu, un autèntic home de... neu) i els aliats habituals (l’Ultra Heroi, el Súper Robot i el Porquet Pirata) que ens oferiran els moments més divertits de la pel.lícula. Shin chan haurà de confiar en la família, en els amics, en el seu propi coratge i en el poder de les cartes minyones per sortir victoriós de les situacions més compromeses.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.