Niea Under 7

NieA Under 7, Japan, 26.04.00

Història

"Niea Under 7" és una sèrie d'animació japonesa dels creadors de "Lain", però que ens mostra el cantó més còmic d'en Takuya Sato i en Tomokazu Tokoro.

Aquest anime ens situa en un planeta Terra on els extraterrestres i els humans viuen en perfecta harmonia. La Niea és una extraterrestre de casta inferior que ha decidit instal·lar-se a l'armari de la Mayuko, i la Mayuko és una pobra nena òrfena que ha de fer mans i mànigues per poder estudiar i arribar a final de mes. Per a la Mayuko tenir la Niea instal·lada a l'armari de l'habitació és un problema afegit, ja que la Niea no és la típica extraterrestre que es dedica a resoldre problemes amb els seus poders extraterrenals, al contrari, la Niea és experta a provocar problemes de tota mena. La Mayuko i la Niea són com pols oposats, mentre una és responsable i seriosa, l'altra és una cabra boja que només pensa a menjar i construir ovnis.

Aquesta sèrie, que té com a principal fil argumental la relació entre la Niea i la Mayuko, consta de tretze episodis de trenta minuts cadascun que et faran morir de riure.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.