Neoranga

Neoranga, Japan, 06.04.98

Història

Fa temps les tres germanes Shimabara van anar a la petita illa de Barou, situada prop d'Indonèsia, i hi van descobrir que el seu desaparegut germà n'era el rei i que havia tingut un fill, en Joel. Allà coneixen Ranga, un antic déu sorgit de l'interior d'una muntanya, que les crida com a successores del regne. Ara les tres germanes assisteixen, en plena ciutat de Tòquio, a l'aparició d'un robot gegant, en Neo Ranga, que ha vingut a buscar-les. Encuriosides per descobrir el misteri que s'amaga darrere d'aquesta màquina, la Minami, la Ushio i la Yuuji faran tot el que puguin per evitar que l'exèrcit s'apoderi del robot, perquè d'alguna manera intueixen que pot tenir alguna relació amb el seu germà... O no?

A diferencia d'altres animes, "Neo Ranga", no té els orígens en un manga. És un producte que neix amb la intenció d'emetre's directament per televisió, concretament pel canal digital WOWOW, el 4 d'abril de 1998. L'acurat disseny de producció, els fons espectaculars, la música i l'estiltzat disseny de personatges són algunes de les millors qualitats de "Neo Ranga". La història és enigmàtica i es va descobrint a poc a poc, mentre va donant a conèixer detalls dels personatges, sobretot de les tres germanes.

Si ets aficionat a les històries de robots, misteri o simplement als animes originals, "Neo Ranga" aconseguirà, amb un guió enigmàtic i una estètica suggeridora, encisarte-te i demostrar-te que hi ha vida mecànica més enllà d' "Evangelion".

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.