FLCL

Furi Kuri, Japan, 26.04.00

Història

Què és Furi Kuri o FLCL o Fooly Cooly? És un títol que se li va acudir al director d'aquest anime, en Kazuya Tsurumaki, després de veure un CD titulat Fooly Cooly en una revista japonesa. Tot i que Furi Kuri per si sol no vol dir res, dóna peu a diferents jocs de paraules amb termes similars com "kuri-kuri", una expressió japonesa que vol dir "fotre mà".

Aquesta sèrie de sis episodis ve a ser un homenatge a les diferents sèries de la productora Gainax, per exemple, en el primer episodi podem trobar força referències a Karekano.
La idea original d'FLCL és d'en Kazuya Tsurumaki. L'autor des del principi tenia clar que volia fer un anime diferent, que tingués com a tema principal l'adolescència i, sobretot, tot l'univers dels adolescents japonesos del segle XXI: els mangues, l'anime, la cultura pop...

Un aspecte que s'ha de destacar d'aquesta sèrie és la qualitat de l'animació. Furi Kuri és la primera sèrie Gainax que ha estat animada tota digitalment. A més, des del punt de vista musical, hem de destacar els temes de rock de la banda The Pillows.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.