Dome, el petit geni del beisbol

Miracle Giants Dome-kun, Japan, 02.04.89

Història

Dome Sinjou és un nen de 10 anys, fill d'un jugador llegendari dels Yomiuri Giants que va morir quan en Dome era petit. Del seu pare ha heretat l'amor pel beisbol i les grans habilitats per aquest esport, encara que la seva mare i la seva germana gran no volen que el practiqui. De fet, el seu pare, abans de morir, va tenir temps d'ensenyar-li un llançament màgic.

El noi, després que la seva mare li doni el guant que usava el seu pare, realitza el llençament màgic en un entrenament dels Giants i és fitxat immediatament. Amb el suport dels veterans jugadors de l'equip, a partir de llavors els Giants són imbatibles a casa i cap dels principals batedors de la lliga professional japonesa aconsegueix acabar amb el tir màgic d'en Dome, que únicament pot jugar els partits de casa, el Tokyo Dome que va consagrar al seu pare (i lloc pel qual li va posar aquest nom al seu fill).

Quan el veterà capità dels Dragons aconsegueix batre el seu tir, sembla que el noi està acabat però llavors inventa un altre llançament màgic. Nous rivals, però també amics, apareixeran en escena, fins arribar al misteriós Carlos, que sembla tenir alguna cosa pendent amb el pare.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.