Cyber city oedo 808

Cyber city oedo 808, Japan, 21.06.90

Història

Volum 1: A l'any 2808, tres ciminals reben una oferta: passar la resta de la seva vida a bord d'una pressó orbital de màxima seguretat, o retornar a la Terra com agents de la Cyber Policia. Les violacions d'horari dels criminals seran molt estranyes ja que porten un collar explosiu que opera amb un temporitzador de 24 hores. Si mai una sola comprovació passa per alt, les conseqüències serien terribles. Per a cada criminal atrapat, els agents reben una recompensa que redueix el total de la condena, i així algun dia puguin caminar lliures de nou.

Uns terrorises han pres el control del rascacels més alt de la ciutat. No només l'edifici té els principals nodes de la xarxa de computadors de la ciutat, sinó que 50.000 persones encara estan atrapades a dins! En principi, la feina és senzilla: entrar a l'edifici més segur de la ciutat, trobar i eliminar els terroristes, rescatar elshostatges. Però no hi ha temps que perdre, perquè els collars tenen un límit de 24 hores, i el temps està corrent!

Volum 2: Un membre de la Cyber Policia ha resultat un traidor i ha venut informació confidencial de la policia a un client misteriós que podria destruïr la Cyber Policia per sempre. Però abans de que això pugi passar, els herois tenen 24 hores per desentrellar la trama. La pista porta a un mercat negre il·legal on es venen parts il·legals robades de cosos. Goggles està reunit amb el seu excompany de crims i, junts, es troben cara a cara amb MOLCOS, la darrera màquina de matar militar.

Volum 3: El Cas del Vampir. Un per un els desenvolupadors genètics acaben morts i tots tenen marques sospitoses d'ullals als seus colls. La víctima més recent, Ichiro Edajima, va emprar la seva pròpia sang per escriure un missatge criptic a la paret i va deixar notes d'un inusual retro-virus a la seva computadora. Les pistes porten al cim de l'elevador espaial, i les instal·lacions de suspensió criogènica que hi ha allí. Però la mort freda del somni criogènic pot no ser res per a un no mort... i els vampirs poden estar famolencs quan es despertin!

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.