RG Veda

Seiden RG Veda, Japan, 26.03.89

Història

Al principi dels temps els Deus regnaven al cel i els homes no s'hi podien enfrontar. Al mon hi havia pau sota el regnat del poderós Tenkai, senyor de tot l'univers. Un dia, sota un cel porpra i amenaçador, un general malvat es va revoltar, va lluitar contra l'honorable Tenkai i, amb astutes traïduries, el va vèncer. El cap de Tenkai suspès de la mà de l'ambiciós Taishakuten simbolitzava el començament d'una nova era.
Sis puntes d'una estrella resplendent. Sis guerrers arribats del cel per combatre les forces del mal. Un d'ells encara ha de venir, però ja hi ha cinc disposats a complir el seu destí. Superareu la pèrdua de les vostres famílies per lluitar per els que son massa dèbils per resistir-ho, i fareu que el món torne a viure una època daurada. Només sou criatures, però ocupareu el lloc que us pertoca a la estrella i fareu que la justícia torni a regnar entre el homes. Vindreu desde la frontera de la foscor i sereu tan forts que podreu moure les estrelles, i el que es més difícil, el cor dels homes. Sereu una flama encesa que cremarà la maldat que ara ocupa el poder. La estrella de sis puntes triomfarà en el món dels homes. El món tornarà a ser un paradís, i el cel serà només pels Deus.
Aquests OVAs presenten fets que no apareixen al manga, i també apareixen fets que apareixen al manga però que es resolen de manera diferent.

Trailer

Versió

RG Veda

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.