Quedes detingut

Taiho Shichau zo: You`re Under Arrest, Japan, 05.10.96

Història

"Quedes detingut!" és una sèrie japonesa animada en clau de comèdia d'acció que parla de les aventures diàries de dues dones policies al Tòquio actual. No hi ha fantasia ni màgia, al contrari que en la majoria d'animes, però, els personatges són plens de tendresa i comicitat i els dibuixos són, senzillament, fantàstics.
Les dues protagonistes principals són la Miyuki Kobayakawa i la Natsumi Tsujimoto. La Miyuki és molt racional, intel·ligent i calmada. L'altra protagonista, la Natsumi, és tot el contrari: és dinàmica, despistada i té una força descomunal. Es passeja per Tòquio amb una motocicleta que fa passar pels llocs més inversemblants a una velocitat vertiginosa.

Aquests caràcters tan oposats patrullaran el Tòquio més quotidià i el més perillós ajudant qui calgui i intentant preservar la pau de la ciutat.
El creador de Quedes detingut! és l'artista Fujishima Kosuke, conegut per un manga de gran èxit, "Oh My Goddess!". La sèrie, que es va començar a emetre el 1994 i que té 51 capítols, prové d'un còmic manga amb el mateix nom.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.