Love Hina

Love Hina, Japan, 19.04.00

Història

"Love Hina" és un anime basat en un manga del mateix nom creat per Ken Akamatsu. Aquest anime, que es va estrenar amb molt èxit l'any 2000 a TV Tòquio, consta de 25 episodis, i el manga, de 14 volums.

Després d'aquesta informació més tècnica parlem de la història. Què hi passa, a "Love Hina"? Què és el que la converteix en una sèrie de tant d'èxit? "Love Hina" és un anime que ens explica una curiosa història d'amor amb molt d'humor. Amor i humor, la combinació perfecta!

Tot va començar un dia fa molts anys quan en Keitaro va prometre a la seva millor amiga de la infància que un dia es trobarien a la universitat de Todai. Si aconsegueix que aquesta promesa es compleixi obtindrà l'amor etern. Els anys passen i és l'hora de complir la promesa. I en aquest punt és quan comença la història de "Love Hina" i els problemes per al Keitaro. El pobre noi farà els impossibles per poder accedir a la Todai, però tot és més difícil del que es pensava. A més, el pobre Keitaro tampoc no recorda com es diu la noia a qui va fer la promesa.

A tots aquests embolics s'ha de sumar el fet que en Keitaro entrarà a treballar d'encarregat a la residència Hinata, una residència de noies on coneixerà, entre d'altres, la Naru i la Mutsumi, dues possibles candidates a ser la nena de la seva infància. Naru? Mutsumi? La intriga està servida.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.