Loki, el detectiu misteriós

Matantei Loki Ragnarok, Japan, 05.04.03

Història

"Loki, el detectiu misteriós", que en japonès és "Metantei Loki Ragnarok", és un anime basat en el popular manga del mateix nom de l'autora Sakura Kinoshita. Si t'agrada el misteri i les sèries com el "Detectiu Conan", aquest anime segur que no et decebrà.

L'any 2003, aquesta sèrie es va emetre per primera vegada al Japó i va tenir molt d'èxit gràcies a l'excel·lent disseny de personatges de Mariko Oka, la bona planificació d'escenes, la genial animació i un guió que fa que si mires el primer episodi no te'n vulguis perdre cap dels vint-i-cinc restants.

Però qui és en Loki? En Loki és un déu nòrdic que a causa d'un misteriós esdeveniment va ser expulsat del regne d'Odín, el regne dels déus nòrdics, i condemnat a anar pel món dels mortals sota l'aparença d'un nen. Ara bé, si en Loki aconsegueix destruir el mal i descobrir certs misteris, tindrà l'oportunitat de tornar a ser admès al regne dels déus. En les seves aventures i desventures, en Loki no estarà sol, l'acompanyarà en Ryusuke Yamino, el seu ajudant, i la Mayura Daidoji, una noia que li encanten els misteris i tot el que té relació amb experiències paranormals. Si et va agradar "Detectiu Conan", aquesta sèrie segur que també et fascinarà. Prepara't per enfrontar-te amb les experiències més misterioses i estranyes que mai t'has pogut imaginar de la mà d'en Loki.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.