Jeane, lladre kamikaze

Kamikaze Kaitou Jeanne, Japan, 13.02.99

Història

La Maron Kusakabe ha de viure sola perquè els seus pares treballen a l'estranger. És una de les noies més populars de l'institut i sempre està amb la seva gran amiga Miyako, que és la seva veïna de tota la vida. La Maron està sempre de bon humor i és molt bona companya de classe. A part, és membre del club de gimnàstica rítmica. Però encara que la Maron sembli la noia perfecta, té dos grans secrets. En realitat no viu sola, sinó que comparteix la casa amb la Finn, un àngel enviat per Déu que la guia en la seva missió sagrada. L'altre secret és que alguns dels dimonis més poderosos estan amagats a obres d'art i la missió de la Maron és atrapar-los.

Per un humà normal i corrent aquesta missió és impossible, i per tant la nostra protagonista s'ha de transformar en la Joana d'Arc, la santa francesa que va vèncer els exèrcits anglesos i que s'ha reencarnat en el cos d'aquesta jove japonesa. Amb els poders de la Joana és possible capturar els dimonis fent servir uns pins especials. Però com que les obres d'art desapareixen, la policia creu que es tracta d'una vulgar lladre i proven d'atrapar-la. Fins i tot la seva amiga Miyako inventa trampes per capturar-la!!

La missió de la Maron es complica molt quan arriba en Chiaki, el seu nou veí i company de classe, un playboy que des del primer dia li demana que surtin junts i no para d'empaitar-la. Però sota una cara de no haver trencat mai cap plat, en Chiaki també amaga molts secrets: el primer és que viu amb l'Acces, un àngel negre que també té una missió per a ell... però el que no sabem és per a qui treballa, si per a Déu o per al Dimoni!!

Aquesta sèrie està basada en un manga titulat Kamikaze Kaito Jeanne que està editat íntegrament al nostre país. L'èxit de Kamikaze ha obert les portes a aquesta autora i ara mateix podeu trobar dos dels seus mangues al mercat, el volum únic Ion i Time Stranger Kyoko, una altra sèrie molt interessant.

Kamikaze Kaito Jeanne es va editar a la revista Ribon, en què també van veure la llum sèries com Marmalade Boy, El juguete de los niños o Random Walk, i va ser un èxit immediat, no tan sols pel particular estil de l'Arina Tanemura sinó també pel guió: no us deixeu enganyar per les aparences!! No tot és el que sembla...

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.