Escola de bruixes

Mahou Tsukai Tai, Japan, 07.07.99

Història

Si sempre t'han fascinat la màgia i els encanteris, la teva sèrie és "Mahotsukaitai!", un anime dirigit per Junichi Satoh i traduït al català com a "Escola de bruixes". Com la majoria d'animes, aquest també té els seus orígens en un manga del mateix nom, creat per Sham Neko, un autor molt conegut al Japó.

Els protagonistes d'aquesta sèrie són els membres del club de màgia de l'institut Kitanohashi i el seu objectiu és arribar a ser uns experts en encanteris. Però, a més d'aprendre a fer servir la màgia, els del club també s'han fixat un altre objectiu: descobrir quins plans tenen els alienígenes que han envaït el planeta Terra. Què s'amaga darrere la seva actitud educada i pacífica? Per què han decidit instal·lar-se al planeta Terra i no en un altre? Davant de tots aquests dubtes, l'Akane, la Sae, la Nanaka, l'Ayanojo i en Takeo decidiran passar a l'acció, utilitzar els seus poders per vigilar tots els moviments d'aquests éssers estranys.

"Escola de bruixes" barreja màgia, amistat i humor. La combinació d'aquests tres elements la converteixen en una sèrie explosiva. Si encara no t'has llegit el manga, aprofita-ho per fer-hi una ullada.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.