Escaflowne

Tenkuu no Escaflowne, Japan, 02.04.96

Història

"Escaflowne" és un anime creat per Kawamori Shoji, que combina magistralment fantasia amb elements de ciència-ficció. La protagonista de la sèrie, la Hitomi, és una noia normal que va a l'institut, però que té una habilitat: a vegades pot predir el futur. Sense saber com, es veurà transportada a un món fantàstic. Allí coneixerà guerrers amb espasa i ales, noies-gat, dracs i princeses enigmàtiques, però també hi descobrirà la tristesa, la guerra i l'amor.

La història d'"Escaflowne" transcorre en un planeta molt proper a la Terra anomenat Gaia, un món on la màgia està combinada amb l'enginyeria mecànica més avançada. Aquesta idea "retro tech" no és nova en el món de l'animació japonesa, però l'element que diferencia "Escaflowne" de la resta de sèries és la increïble atmosfera que crea la combinació d'una animació excel·lent, uns dissenys mecànics brillants i una gran banda sonora. Amb aquesta unió, "Escaflowne" ha aconseguit captivar l'audiència de tots els països on s'ha estrenat.

Els elements tecnològics de la sèrie tenen l'empremta del creador de la sèrie, expert en el disseny de robots que es transformen. Cal dir que Kawamori és molt conegut pels amants del manga per la transformació de les Valkiries (unes naus), dins la saga "Macross", el conjunt d'obres que va popularitzar aquest autor.

Extret de 3xl.net

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.