El món de Rumiko - La diana riallera

Rumik World: Warau hyôteki, Japan, 21.03.87

Història

La història ens presenta dos cosins de 16 anys, un noi, Yuzuru, i una noia, Azusa, les famílies dels cuals van prometre en matrimoni de ben petits. A més ells també s'estimaven, i als 6 anys es van prometre estar sempre junts, encara que després el destí els separés. Ara, 10 anys després d'aquella promesa, Yuzuru és un bon estudiant que surt amb Satomi, una bonica companya de classe.

Tot rutlla bé fins el dia que mor la mare d'Azusa i aquesta decideixa anar a buscar el seu promès per casar-s'hi, tal com les seves famílies i ells mateixos van decidir en el passat, però Yuzuru viu una vida feliç i s'estima la seva nòvia Satomi, sense tindre en compte aquella vella promesa de petit, en canvi Azusa pensa tot el contrari, i en veure que el seu promès estima una altra dona, decideix interposar-se inmediatament utilitzant els mètodes que calgui.

Davant del rebuig de Yuzuru, la bella aparença d'Azusa es transforma i mostra la seva veritale aparença, d'aquesta manera posa en perill la vida de Satomi i la dels seu propi estimat.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.