Dragon Quest - Fly

Dragon Quest: Dai no Daibouken, Japan, 28.12.91

Història

Tot va començar amb un videojoc que al Japó va tenir un èxit espectacular. Es deia "Dragon Quest". Tots els personatges havien estat dissenyats pel gran Akira Toriyama (si us hi fixeu bé, la semblança entre en Fly, el protagonista del joc, i en Goku és evident).

Després de l'èxit, es va plantejar adaptar-lo al manga l'any 1990, amb Riku Sanjo, Joki Inada i Yuji Horii com a creadors. El manga va tenir un gran èxit i, òbviament, l'anime no es va fer esperar, seguit d'una gran quantitat de marxandatge (targetes, pòsters, figures, pins...).

La història d'en "Fly" ens situa en una illa pacífica anomenada Dermilín, on habiten criatures en pau i harmonia, que una vegada van estar sota el domini del Rei del Mal, fins que uns valents guerrers s'hi van enfrontar i el van derrotar. En aquesta illa viu en Fly, un nen criat per en Blas, a qui tracta com un avi. En Fly vol ser com els valents que van derrotar el gran Rei del Mal, i per això intenta aprendre la màgia que sap el seu avi, però no se'n surt del tot...

Així és com comença la gran aventura d'en "Fly", una sèrie excel·lent amb un gran disseny de personatges. És una història de guerrers valents i mags que lluiten per vèncer el Rei del Mal. A través dels seus 46 capítols anirem veient com es desperten els poders d'en Fly, que pertany a la poderosa raça dels Cavallers del Drac.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.