Doraemon -28- Doraemon i el regne d'en Kibo

Doraemon: Nobita to midori no kyojinden, Japan, 08.03.08

Història

Doraemon i el regne de Kibo és una emocionant història en un món de fantasia ple de criatures fantàstiques en què els nostres amics lluiten en defensa de l'ecologia i el medi ambient.

En una excursió a la muntanya, Nobita centra la seva atenció en un arbret abandonat en un abocador. Sense dubtar-ho, decideix que s'ha de trobar un lloc on plantar-lo. Després de comentar-ho a en Doraemon, se'ls acut que l'habitació d'en Nobita és un lloc idoni, i per a que creixi sa i fort, ruixen la planta amb un producte que el gat del futur extreu de la seva butxaca màgica. Al cap d'una nit, la poció ha tingut una reacció inesperada: l'arbre pren vida i es converteix en una divertida criatura vegetal d'allò més hiperactiva a la qual bategen com Kibo!

Amb l'ajuda del sempre alegre Kibo, la colla decideix netejar el turó de totes les escombraries que s'ha anat acumulant aquí en els últims temps. Al bosc, on abans hi havia arbres ara només hi ha forats. Les ciutats estan guanyant terreny i en les antigues zones forestals ara es construeixen edificis. Ha arribat l'hora de prendre mesures contra el deteriorament del medi ambient.

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.