Doraemon -24- Doraemon i els déus del vent

Doraemon: Nobita to fushigi kaze tsukai, Japan, 08.03.03

Història

Doraemon i els seus amics inicien una nova aventura carregada d'emocions, acció i bon humor titulada "Doraemon i els Déus del Vent" , la cinquena pel·lícula del gat blau que arriba a les pantalles cinematogràfiques.

Doraemon i Nobita tenen una nova amiga. Es diu Fuuko, una dragoneta que, en realitat, és un ésser fet d'aire arribat d'un món llunyà en què l'energia eòlica és el motor de totes les coses. Aquest lloc fantàstic és la Vall del Vent i, gràcies als invents d'en Doraemon per traslladar-se en l'espai i el temps, tota la colla acaba en aquest país màgic.
La Vall del Vent està habitada pels Domadors del Vent, un poble que ha après a fer servir les propietats del vent per aplicar-les d'una manera respectuosa a tots els aspectes de la vida diària. En canvi, els malvats Tempestes defensen tot el contrari i són enemics declarats de la pacífica gent de la Vall. Tots dos pobles han viscut enfrontats des del principi dels temps i, ara, el conflicte està a punt d'esclatar de nou. La llegenda explica que els Tempestes tornaran a controlar el món quan invoquin el monstre Mafuuka. Per fer-ho necessiten la petita Fuuko , de manera que faran tot el possible per segrestar-la. Fins i tot utilitzaran la bruixeria per posseir en Suneo, convertir-lo en el seu líder i capturar l'ésser d'aire.

Doraemon, la colla i el poble del Vent hauran d'esforçar-se al màxim per recuperar la Fuuko, evitar un munt de perills i tornar la pau al seu món. Els increïbles invents que Doraemon amaga a la butxaca màgica seran d'allò més útil, així com el valor de Nobita i els seus amics. Les situacions més apassionants els esperen a la seva nova aventura!

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.