Doraemon -23- El gladiador

Doraemon Nobita to robotto Ookoku, Japan, 09.03.02

Història

Poko, un nen robot d’una altra dimensió, arriba per accident al nostre temps ja que una de les màquines d’en Doraemon s’espatlla mentre Nobita l’està fent servir per comprar en els grans magatzems del futur. Poko explica a Doraemon i Nobita que, en el seu món d’origen, el malèfic androide Dester vol fer-se amb el poder total. Des de l’ombra, el tirà controla els designis de la jove reina Jannu i el seu objectiu és eliminar a tots els robots d’un planeta en què antigament havien conviscut en harmonia els humans i els éssers mecànics.

L’única manera d’aconseguir la pau és que en Doraemon i tota la colla es posin mans a l’obra i viatgin al món dels robots en la màquina de l’espai-temps. Hauran de convèncer la reina Jannu que els robots tenen sentiments nobles i els mateixos drets que els humans. Podran restablir l’ordre si derroten el diabòlic Dester i, per fer-ho possible, comptaran amb la gran ajuda de Poko i del doctor Chapek, un veterà científic.

Els esperen un munt de perills, sorpreses, robots monstruosos i, sobretot, grans dosis d’acció i aventura en la pel.lícula més trepidant de Doraemon... Fins i tot haurà de demostrar les seves habilitats com a gladiador en un combat absolutament emocionant i divertit!

Extret de luk.es

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.