Doraemon -18- Doraemon i la fàbrica de joguines

Doraemon: Nobita no Neji maki shitî Bôkenki, Japan, 08.03.97

Història

Doraemon et convida a visitar una ciutat molt peculiar en una nova aventura en DVD. Junts viatjarem a un indret sorprenent, a un planeta llunyà habitat per les joguines més divertides. A Doraemon i la fàbrica de joguines els jocs i la imaginació no tenen límits.
Gràcies als invents del gat robot, les joguines que els nostres amics tenen per l’habitació han adquirit vida i tot els va d’allò més bé en un món ideal, regit per l’ecologia i el respecte al mediambient, al qual només s’hi pot arribar amb la porta màgica de Doraemon.

Tot seria perfecte si no fos per l’aparició d’un perillós lladre que s’ha escapat de la presó i que ha fugit al món de les joguines. Per error, crea rèpliques exactes de si mateix amb un dels invents de Doraemon. Ara, amb el seu exèrcit de dobles, pretén dominar la ciutat per al seu propi profit.
Doraemon, Nobita, Gegant, Suneo i Shizuka tenen davant seu un repte molt complicat: aturar els plans del criminal i tornar la ciutat als seus propietaris, les joguines. Per aconseguir-ho, hauran de posar a punt el seu valor per superar un munt de perills. Els invents més útils de la butxaca màgica de Doraemon, grans dosis d’enginy, el suport de les joguines i, fins i tot, un coet espacial els seran de gran ajuda en una missió del tot emocionant.

Extret de luk.es

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.