Doraemon -11- Animal planet

Doraemon: Nobita to Animaru puranetto, Japan, 10.03.90

Història

Els nostres amics lluiten contra el canvi climàtic en un món fascinant habitat per animals que parlen i es comporten com nosaltres... Benvinguts a Animal Planet, un lloc en el qual la defensa del mediambient és primordial i en el qual els descendents evolucionats de gossos, lleons, elefants i tot tipus d'animals viuen en sintonia amb la naturalesa.
Doraemon, Nobita i la resta de la colla, viatgen fins al planeta dels animals després de travessar un misteriós núvol de gas rosat que han trobat en el bosc. En la ciutat dels animals es cuida de l'entorn natural, es reciclen els residus i l'ús de les energies renovables està a l'ordre del dia. Però el més curiós és que els seus simpàtics habitants tenen cos humà i cap d'animal.
La colla coneix al jove Chipo, un noi-gos entusiasta i fantasiós decidit a desentranyar els grans misteris de la seva civilització. Davant ells s'obre una emocionant aventura ja que descobriran que una terrible amenaça sobre Animal Planet: una raça alienígena pretén envair-los i usar tots els seus recursos naturals, causant la destrucció total.
Vestits amb els seus capells especials d'animal i armats de les seves habituals dosis de valentia i determinació, la colla acudeix en ajuda de Chipo i la resta d'habitants del món dels animals. Junts defensaran la naturalesa contra el perill imminent!

Trailer

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.