L'usuari albert wesker ens ofereix una nova edició d'aquest anime, en full HD, audio català i japonès i subtítols en català i rômaji (per a les cançons). 

454 1

Sinopsi:

La fantasia més absoluta i la realitat quotidiana d'una escola queden perfectament barrejades en aquesta sèrie animada de prínceps, guerreres i roses. Sota l'estètica del shojo més autèntic (les sèries manga de televisió enfocades a audiències femenines són les anomenades "anime shojo"), la sèrie ens transporta a l'acadèmia Ohtori, on estudien les dues protagonistes: la Utena Tenjo i l'Anthy Himemiha.
Les dues noies establiran una gran i molt, molt, ambigua amistat, i per tal de protegir la seva amiga, la Utena lluitarà amb qui calgui. L'anime "Utena" està carregat de dramatisme, accentuat per l'excepcional banda sonora, i l'estil shojo li dóna una línia molt sensual i delicada. Els personatges es troben envoltats de misteri i de fenòmens màgics que no acaben d'entendre ni ells mateixos. A "Utena" l'important és l'evolució de les relacions entre els personatges i els duels entre aquests per aconseguir "La Núvia de la Rosa" (que no és altra que l'Anthy Himemiya). Tot, això sí, per aconseguir un propòsit: ni més ni menys que la "Revolució del Món".
Els creadors d'"Utena" són els integrants de Be-PaPas i els dibuixos són de Saito Chiho, tot i que l'ànima de la sèrie (que té 39 capítols) és el director Kunihiko Ikuhara.
"Utena" es va començar a emetre a Tòquio al febrer de 1997. Des d'aleshores ha estat tot un èxit i els seus nombrosos fans han omplert la xarxa Internet de pàgines web dedicades a la sèrie i als seus protagonistes. La història conclou amb una pel·lícula que tanca tots els nusos argumentals que la sèrie deixa oberts.

Teniu més informació de la 'release' al següent tema del fòrum: Utena, edició definitiva

You have no rights to post comments