441 1

Aquesta release preten arreglar els problemes i optimitzar l'audio del doblatge català de totes les sèries i pel·lícules de Bola de Drac

A partir de les millors fonts d'audio disponibles (DVDs de Manga Films, i VHS d'alta qualitat, cortesia de heinki, en el cas de Z) s'ha reconstruit amb molta cura la pista d'audio, remasteritzant-la capítol a capítol sense caure en automatismes i arreglant tots els talls provocats per les cortinets de títol, anuncis i censures, deixant pràcticament imperceptible el fet que un dia allà hi va haver un tall en el so. Reconstrucció d'escenes censurades, tots els títols de capítol de les últimes emisions, audio d'openings i endings remasteritzats i molt més...

Tot plegat acompanyat d'un màster de video procedent de nou de les Dragon Box però sense filtratge de cap mena. Inclou opening, ending i avançament del següent capítol en tots els episodis.

Aquí podreu trobar els enllaços ed2k així com explicacions del procés de restauració i alguns exemples de les millores realitzades:

Bola de Drac - Edició Definitiva [CAT-JAP] 153/153

Bola de Drac Z - Edició Definitiva [CAT-JAP] 291/291 + 2 TV Specials

Bola de Drac GT- Edició Definitiva [CAT-JAP] 64/64 + TV Special

Bola de Drac, Les pel·lícules - Edició Definitiva [CAT-JAP] 17/17

Sinopsis:

Segons explica la llegenda, existeixen al món unes esferes màgiques anomenades "boles de drac". En total n'hi ha 7 i tenen el poder de convocar a en Shenron, el Déu Drac, perquè faci realitat un desig, sigui, el que sigui. El destí farà que en Son Goku, un nen que viu sol a la muntanya, es creui en el camí de la Bulma, una noia que busca aquestes misterioses boles màgiques amb l'ajut d'un radar.

Acompanya a en Goku en la seva aventura plena de perills, situacions còmiques, enemics cada cop més poderosos i sigues testimoni de la seva evolució com a guerrer i de com es forja una de les llegendes més grans del manga i l'anime.

 

You have no rights to post comments