L'oSkY ha començat la distribució d'aquesta minisèrie (ehem!) que és ja tot un clàssic a les nostres terres.

458 1

Sinopsis:

En Shin Chan és un nen de 5 anys que viu al Japó a la ciutat de Kasukabe a la prefectura de Saitama al costat dels seus pares: Hiroshi Nohara i Misae Nohara, i la seva germana Himawari Nohara. Amb els seus amics viu aventures, ja sigui al parvulari, a casa o a les zones de joc. És bastant entremaliat tot i que de vegades fa les coses que observa de la gent gran i les repeteix sense cap mena de vergonya.

Teniu més informació i els corresponents enllaços, via ED2K, al següent tema del fòrum. La sèrie la podeu trobar també via DD al corresponent subfòrum.

L'usuari snatcher ens ofereix, via ed2k, aquest anime que fa anys es va emetre per TV3: Bubblegum crisis.

457 1

Sinopsi:

"MegaTokio 2032. Un terratrèmol l'any 2025 va destruir tota la ciutat. Per a la reconstrucció d'aquesta, la corporació Genom va construir un tipus de robot-treballador, anomenat Boomers. L'èxit dels robot va ser tal, que en poc temps es van fabricar Boomers amb tecnologia més avançada, el que va provocar que la corporació Genom passi a ser la més rica i poderosa. El poder va portar a l'ambició i ara vol governar l'economia i als propis éssers humans.

En resposta als atacs, es van formar les Knight Sabers, quatre joves armades amb l'última tecnologia que combaten els Boomers i els seus creadors. "

Teniu més informació i els corresponents enllaços, com sempre, al corresponent tema del fòrum.

L'usuari albert wesker ens ofereix una nova edició d'aquest anime, en full HD, audio català i japonès i subtítols en català i rômaji (per a les cançons). 

454 1

Sinopsi:

La fantasia més absoluta i la realitat quotidiana d'una escola queden perfectament barrejades en aquesta sèrie animada de prínceps, guerreres i roses. Sota l'estètica del shojo més autèntic (les sèries manga de televisió enfocades a audiències femenines són les anomenades "anime shojo"), la sèrie ens transporta a l'acadèmia Ohtori, on estudien les dues protagonistes: la Utena Tenjo i l'Anthy Himemiha.
Les dues noies establiran una gran i molt, molt, ambigua amistat, i per tal de protegir la seva amiga, la Utena lluitarà amb qui calgui. L'anime "Utena" està carregat de dramatisme, accentuat per l'excepcional banda sonora, i l'estil shojo li dóna una línia molt sensual i delicada. Els personatges es troben envoltats de misteri i de fenòmens màgics que no acaben d'entendre ni ells mateixos. A "Utena" l'important és l'evolució de les relacions entre els personatges i els duels entre aquests per aconseguir "La Núvia de la Rosa" (que no és altra que l'Anthy Himemiya). Tot, això sí, per aconseguir un propòsit: ni més ni menys que la "Revolució del Món".
Els creadors d'"Utena" són els integrants de Be-PaPas i els dibuixos són de Saito Chiho, tot i que l'ànima de la sèrie (que té 39 capítols) és el director Kunihiko Ikuhara.
"Utena" es va començar a emetre a Tòquio al febrer de 1997. Des d'aleshores ha estat tot un èxit i els seus nombrosos fans han omplert la xarxa Internet de pàgines web dedicades a la sèrie i als seus protagonistes. La història conclou amb una pel·lícula que tanca tots els nusos argumentals que la sèrie deixa oberts.

Teniu més informació de la 'release' al següent tema del fòrum: Utena, edició definitiva

En tato25 va començar fa poques setmanes la distribució de les OVAs, pel·lícules i especials d'aquest popular anime protagonitzat per Ranma Saotome. 

409 1

En total seran 13 OVAs, 2 pel·lícules i 1 especial els que podrem gaudir. Teniu més informació com sempre, al següent tema del fòrum.

441 1

Aquesta release preten arreglar els problemes i optimitzar l'audio del doblatge català de totes les sèries i pel·lícules de Bola de Drac

A partir de les millors fonts d'audio disponibles (DVDs de Manga Films, i VHS d'alta qualitat, cortesia de heinki, en el cas de Z) s'ha reconstruit amb molta cura la pista d'audio, remasteritzant-la capítol a capítol sense caure en automatismes i arreglant tots els talls provocats per les cortinets de títol, anuncis i censures, deixant pràcticament imperceptible el fet que un dia allà hi va haver un tall en el so. Reconstrucció d'escenes censurades, tots els títols de capítol de les últimes emisions, audio d'openings i endings remasteritzats i molt més...

Tot plegat acompanyat d'un màster de video procedent de nou de les Dragon Box però sense filtratge de cap mena. Inclou opening, ending i avançament del següent capítol en tots els episodis.