L'usuari HoT.FuN ens porta la pel·lícula de Trigun que es va fer al 2010 i tot un clàssic de l'anime com Escaflowne (17 anyets ja), sèrie i pel·lícula inclosa. Totes dues, Trigun i Escaflowne, amb qualitat BDRip (1080p).

448 3

Història - Escaflowne

"Escaflowne" és un anime creat per Kawamori Shoji, que combina magistralment fantasia amb elements de ciència-ficció. La protagonista de la sèrie, la Hitomi, és una noia normal que va a l'institut, però que té una habilitat: a vegades pot predir el futur. Sense saber com, es veurà transportada a un món fantàstic. Allí coneixerà guerrers amb espasa i ales, noies-gat, dracs i princeses enigmàtiques, però també hi descobrirà la tristesa, la guerra i l'amor.

La història d'"Escaflowne" transcorre en un planeta molt proper a la Terra anomenat Gaia, un món on la màgia està combinada amb l'enginyeria mecànica més avançada. Aquesta idea "retro tech" no és nova en el món de l'animació japonesa, però l'element que diferencia "Escaflowne" de la resta de sèries és la increïble atmosfera que crea la combinació d'una animació excel·lent, uns dissenys mecànics brillants i una gran banda sonora. Amb aquesta unió, "Escaflowne" ha aconseguit captivar l'audiència de tots els països on s'ha estrenat.

Els elements tecnològics de la sèrie tenen l'empremta del creador de la sèrie, expert en el disseny de robots que es transformen. Cal dir que Kawamori és molt conegut pels amants del manga per la transformació de les Valkiries (unes naus), dins la saga "Macross", el conjunt d'obres que va popularitzar aquest autor.

Extret de 3xl.net

Història - Trigun Badlands Rumble

La història comença quan l'Alcalde de Macca contracta a diversos caça-recompenses per tal de protegir el seu poble d'un famós lladre anomenat Gasbag. De visita al poble, Meryl i Milly es tornen a trobar amb Vash, però abans d'un feliç retrobament, la banda de Gasbag entra a Macca encara que es toparà amb Vash en el seu camí. Pel · lícula basada en el manga original, si explica una història completament nova que tampoc va narrar en l'anime.


Teniu més informació com sempre al fòrum, al tema de Trigun i Escaflowne.

You have no rights to post comments