Spriggan90, usuari d'Animelliure, ha fet la repujada a Mega d'aquestes dues sèries.

432 3

Inuyasha - Història

Tracta d'una noia que es diu Kagome la qual viatga a l'època sen goku a traves d'un pou. En aquesta època està tot plagat de dimonis i coneix a un semi-dimoni que es diu Inuyasha. Aquest va ser empresonat en un arbre per la fletxa sagrada d'una sacerdotisa anomenada Kikyo que va morir intentant protegir "l'esfera dels 4 esperits". La Kagome sense voler trenca l'esfera dels 4 esperits que havia reaparegut dintre del seu cos i la divideix en fragments que s'escampen per tot el món. Ella i l'Inuyasha hauràn de viatgar per tot arreu en busca dels fragments. En aquest viatge ple de lluites i acció aniràn trobant amics que els ajudaran.

DNA2 - Història

"DNA2" és un anime amb un argument força curiós que, igual que la majoria d'animes, va començar sent un manga amb molt d'èxit al Japó. Aquesta sèrie de Katsura Masakazu, creador d'una altra sèrie d'èxit com "Video Girl Ai", té com a protagonista en Junta Momonari, un noi de 16 anys que està destinat a convertir-se en el Megaplayboy. En Junta, quan es transformi en Megaplayboy, deixarà embarassades un munt de dones, cosa que provocarà un greu problema de superpoblació en el futur. Per sort, la Karin Aoi vindrà al món actual des del futur per evitar que en Junta arribi a ser Megaplayboy. Però cometrà un error fatal que provocarà que si en Junta s'havia de convertir en Megaplayboy als 21 anys, s'hi converteixi amb 16. Tan jove i tan terrible, no hi ha noia que no n'acabi bojament enamorada.

Com sempre, més informació i els corresponents enllaços de descàrrega, al nostre fòrum: Inuyasha i DNA2 així com a la web.

You have no rights to post comments