En taketokun ha començat a ditribuïr al fòrum, via DD, aquesta OVA de sis episodis:

466 1

Sinopsi:

Els Marduck una raça que viu de la guerra, la conquesta i la destrucció, amenaça la terra després de molts anys de tranquil·litat. Controlant els Zentradi, raça que conviu amb els humans, s'inicia una nova guerra. Hibiki és un reporter al qual sempre li agrada descobrir la veritat, i en el precís moment que s'inicia una batalla és enviat per cobrir la notícia. Sense saber-ho s'infiltra dins d'una nau enemiga on troba una preciosa noia inconscient, Ishtar...

Teniu més informació al següent tema del fòrum.

L'usuari taketokun ens porta aquest clàssic que van donar per TV3 a l'espai Manga fa una pila d'anys (1996). Via DD amb qualitat BDRip i triaudio.

465 1

Història

En Tenchi ha estat sempre força content amb la seva vida. Va a l'escola, ajuda amb les feines de casa, i practica esgrima amb el seu avi. Les coses comencen a sortir-se de mare quan en Tenchi involuntàriament allibera a una noia estranya d'una cripta. Més complicacions arriben quan en Tenchi descobreix que és un descendent de la realesa extraterrestre. Aviat, un munt de noies van rere seu -- una pirata espaial, dos princeses extraterrestres, una detectiu espaial... qualsevol noia que el coneix, el vol. Afegeix uns notoris dolents i tindràs una l'aventura irracional i plena de diversió que és Tenchi Muyo!

Com sempre teniu més informació al corresponent tema del fòrum.

 

L'usuari karim ha repujat a Mega aquesta release que van treure fa un temps en Miles_power i en Taketokun.

55Història

"La màgica Do-re-mi" és una sèrie d'anime basada en el manga del mateix nom, de tant èxit, destinada a un públic infantil. La història comença quan la Do-re-mi, una nena de vuit anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra, entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majorica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majorica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.

Amb el temps, les amigues de la Do-re-mi, l'Hazuki i l'Aiko, també es converteixen en aprenentes de bruixes. A cada nou capítol, les tres noies han de demostrar els seus avenços. L'experiència els dóna agilitat i destresa per fer ús d'una gran varietat de trucs màgics, com poden ser retornar al passat o canviar de forma els diferents objectes del seu voltant. La Do-re-mi, l'Hazuki i l'Aiko han d'afrontar reptes i fer un llarg camí per convertir-se en unes veritables bruixes.

Teniu més informació al corresponent tema del fòrum.

L'usuari HoT.FuN ens porta la pel·lícula de Trigun que es va fer al 2010 i tot un clàssic de l'anime com Escaflowne (17 anyets ja), sèrie i pel·lícula inclosa. Totes dues, Trigun i Escaflowne, amb qualitat BDRip (1080p).

448 3

Història - Escaflowne

"Escaflowne" és un anime creat per Kawamori Shoji, que combina magistralment fantasia amb elements de ciència-ficció. La protagonista de la sèrie, la Hitomi, és una noia normal que va a l'institut, però que té una habilitat: a vegades pot predir el futur. Sense saber com, es veurà transportada a un món fantàstic. Allí coneixerà guerrers amb espasa i ales, noies-gat, dracs i princeses enigmàtiques, però també hi descobrirà la tristesa, la guerra i l'amor.

La història d'"Escaflowne" transcorre en un planeta molt proper a la Terra anomenat Gaia, un món on la màgia està combinada amb l'enginyeria mecànica més avançada. Aquesta idea "retro tech" no és nova en el món de l'animació japonesa, però l'element que diferencia "Escaflowne" de la resta de sèries és la increïble atmosfera que crea la combinació d'una animació excel·lent, uns dissenys mecànics brillants i una gran banda sonora. Amb aquesta unió, "Escaflowne" ha aconseguit captivar l'audiència de tots els països on s'ha estrenat.

Els elements tecnològics de la sèrie tenen l'empremta del creador de la sèrie, expert en el disseny de robots que es transformen. Cal dir que Kawamori és molt conegut pels amants del manga per la transformació de les Valkiries (unes naus), dins la saga "Macross", el conjunt d'obres que va popularitzar aquest autor.

Extret de 3xl.net

Història - Trigun Badlands Rumble

La història comença quan l'Alcalde de Macca contracta a diversos caça-recompenses per tal de protegir el seu poble d'un famós lladre anomenat Gasbag. De visita al poble, Meryl i Milly es tornen a trobar amb Vash, però abans d'un feliç retrobament, la banda de Gasbag entra a Macca encara que es toparà amb Vash en el seu camí. Pel · lícula basada en el manga original, si explica una història completament nova que tampoc va narrar en l'anime.


Teniu més informació com sempre al fòrum, al tema de Trigun i Escaflowne.

L'usuari Bilkoff ens porta per descàrrega directa l'última pel·lícula d'Evangelion en qualitat  Blu-ray. Per si això no fos suficient, el muntatge ve amb 3 àudios: Català, Castellà i Japonès i amb 4 subtítols: Català, Castellà, Francès i Holandès. Com de costum, una feina increïble :) 

Aquí teniu el link.

447 1