En tato25 comença l'any portant-nos aquests dues noves sèries d'anime: Beelzebub i Freezing.

339 1

La primera d'aquestes, comèdia amb acció i dimonis pel mig, ens narra l'història de " l'Oga, un adolescent, xulo, passota i dimoni, que ha de fer de tutor del fill del Gran Rei Dimoni, ni més ni menys, però ell no ho sap. Aquest nadó té l'extranya habilitat de que quan s'emprenya, carda unes descàrregues elèctriques brutals. L'Oga, amb l'ajuda del seu amic Furuichi, intentarant desfer-se del marrec sense gaire èxit.".
Mentre que la segona, una història amb extraterrestres, acció i "ecchi" "Ambientada en un món lleugerament futurista, la Terra ha estat envaida i està en guerra amb els extraterrestres d'una altra dimensió anomenada Nova. Per tal de contrarestar-los, les noies modificades genèticament amb la súper habilitats de combat anomenat Pandora, i les seves parelles masculines que usen l'especial "congelació" de poders per a limitar la mobilitat dels seus oponent, per poder lluitar contra Nova. La sèrie es centra en Kazuya Aoi, un limitador de que la germana va ser a finals de Pandora i Sattelizer eL Bridget, una poderosa Pandora amb una personalitat freda, tant que estan inscrits en l'Acadèmia de Genètica, on Pandora i limitadors estan capacitats. Malgrat les advertències de tots els seus amics sobre Sattelizer, Kazuya decideix ser el seu amic i limitador. La història segueix a l'amistat de Kazuya amb Sattelizer, els estudiants de la guerra de l'Acadèmia i de la Terra contra Nova."

Com sempre, teniu més informació, característiques de la "release" i enllaços, als corresponents temes del fòrum: Beelzebub i Freezing.

You have no rights to post comments