Recentment els nostres companys del fansub Lluna Plena No Fansub han finalitzat aquests dos animes en els que tot i que a un apareixen vampirs i a l'altre bruixes, són ben diferents: "Hellsing Utimate" i "Puella Magi Madoka Magica"

 455 3

Sinopsi Hellsing Ultimate:
Hellsing es centra al voltant de l'Ordre de Cavallers Protestants Reials, que són els últims membres descendents d'Abraham Van Hellsing. La seva missió és la de protegir la reina i les fronteres del país de tota amenaça sobrenatural.
La sèrie d'OVAs, Hellsing Ultimate, consta de 8 capítols emesos, més 2 d'anunciats. Més fidel al manga, relata com els Cavallers Protestants Reials han d'enfrontar-se al grup separatista nazi, Millennium, dirigit pel Major. És una organització que està disposada a tot per tal de venjar-se de Hellsing, el qual els va derrotar en la Segona Guerra Mundial. A més apareixen personatges inèdits a l'anime, propis del manga, com Rip Van Winkle, Zorin Blitz, El Capità, Schrödinger i el Major.

Sinopsi Puella Magi Madoka Magica:
Series capaç de canviar el teu estil de vida per fer realitat un miracle? Quines conseqüències tindràs, si realitzes aquest contracte? Val realment la pena sacrificar-se pels demés? Pots confiar realment ambles altres persones? La resposta a aquestes preguntes i a moltes més les trobaràs seguint aquest anime, que segur que no et deixarà indiferent.
La Kaname Madoka és una estudiant d'institut que porta una vida normal. Juntament amb la seva família i les seves amigues de classe viu una vida senzilla i tranquila. Però llavors, coneix a una noia que havia vist per primer cop en un somni la qual persegueix un estrany animal que es troba mal ferit. Aquest ésser és capaç de fer realitat qualsevol desig a canvi de que un es converteixi en una noia màgica, les quals tenen la missió de lluitar contra les bruixes. A partir d'aquest fet, la seva vida prendrà un canvi brutal.

Teniu més informació com sempre, als corresponents temes del fòrum: Hellsing Ultimate - Puella Magi Madoka Magica

You have no rights to post comments