Li toca ara el torn a Lluna Plena No Fansub que ens porta com sempre històries per a tots els gustos. D'una banda la pel·lícula d'anime "El jardí de les paraules" i un 'one-shot' anomenat "La classe del dimoni".

452 3 

Sinopsi - La classe del dimoni:

A 5è de l'escola primària Mon Shiro ha arribat un professor nou! Farà que el curs sigui divertit? Però, Oh! Ostres! Es presenta com el Rei de l'inframón! Ho deu ser de debò?!

Sinopsi - El jardí de les paraules:

Dels creadors de 5 centímetres per segon i de Més enllà dels núvols, el lloc promès. Un esclat de colors amb una història preciosa. L'Akisuki no li agrada agafar el metro quan plou i prefereix anar a pensar en els seus dissenys de sabates al parc de Tòquio. Allà hi troba una noia, més gran que ella, que enlloc d'anar a treballar menja xocolata i beu cervesa. Les visites al parc els dies de pluja es tornen un moment màgic per tots dos. Com els afectarà a les seves vides, haver-se conegut?

Teniu més informació i els enllaços de descàrrega als corresponents temes del fòrum: La classe del dimoni i El jardí de les paraules

You have no rights to post comments