Continuant amb les darreres novetats que ens porten els nostres fansubs, avui destaquem dos animes amb noies com a protagonistes: "Plastic nee-san" de AniMugen Fansub i "L'àngel castigador Dokuro-chan" de Kurosen! Fansub.

451 3

Plastic nee-san - Sinopsi:

Basat en el manga Kurii Cha gag cómico, Plastic Nee-san és un anime molt curt que segueix una xica de tercer any de secondaria a la que li agrada construir models de plàstic i les conversacions boges que té amb les sues companyes del club.

L'àngel castigador Dokuro-chan - Sinopsi:

En el futur, un estudiant de 2n d'ESO, en Kusakabe Sakura, ofendrà a Déu inventant una peculiar forma d'immortalitat en què les dones deixen de créixer als dotze anys. La Dokuro-chan és un àngel del futur amb la missió de matar-lo. No obstant, la Dokuro-chan creu que pot reformar en Sakura, així que la seva idea és mantenir-lo ocupat constantment perquè mai tingui temps d'inventar aquesta tecnologia. A vegades, l'àngel es beu el seu enteniment i el mata amb un bat, l'Excaliborg, però el reviu amb molta facilitat.

Teniu més informació de les característiques de cada release i els corresponents enllaços de descàrrega als respectius temes del fòrum: Plastic nee-san i L'Àngel castigador Dokuro-chan.

You have no rights to post comments