El mes passat, els nostres companys de Lluna Plena no Fansub van acabar dues sèries de temàtiques molt diferents: "Cullera de plata" i "L'Avanç dels titans". Totes dues s'han acabat d'emetre per TV al Japó el passat mes de setembre. 

449 3

Cullera de plata - Sinopsi:
En Yugo Hachiken és un adolescent que ha decidit anar a estudiar a una escola d'agricultura. Malauradament, té la impressió que és capaç de ser el numero u de la classe però aviat descobrirà que la vida agrícola no és tan fàcil com pensa.

L'Avanç dels Titans - Sinopsi:
Ara fa cent anys, i sortits del no-res, els Titans van aparèixer sobre la Terra. El seu objectiu? Aniquilar el depredador dominant: l'ésser humà, convertint-lo així en una presa més, una criatura vulnerable i espantadissa obligada a amagar-se darrera els murs de les seves ciutats. Però fins i tot de la desesperació, en pot nàixer la força... i l'espècie humana decideix no abandonar la lluita.

L'Eren, ansiós per conèixer què hi ha més enllà, cansat de viure engabiat, sentint-se dèbil i humiliat, veu com les seves pors es fan realitat; com el malson s'allarga més enllà de la nit. Però en algun moment haurà d'acabar; tothom sap que, passada la nit, els malsons desapareixen... però, què passaria si aquest no acabés mai?

Teniu més informació de les sèries i els enllaços de descàrrega als corresponents temes del fòrum: Cullera de plata i L'Avanç dels Titans.

You have no rights to post comments