Lluna Plena no Fansub s'ha passat per aquí deixant-nos una nova onada d'actualitzacions que podeu veure al seu subfòrum.

392 1

Hotarubi no Mori e (Brain's Base, 2011)

En destaquem tres d'aquestes actualitzacions:

  • El manga Blazer Drive de'n Keishi Kishimoto, que consta de 9 volums més un especial ja es troba finalitzat. Un shounen d'acció que transcorreix a un futur pròxim on ha aparegut una nova font d'energia... llegir més
  • Hotarubi no Mori e (Cap al bosc de les cuques de llum): Una pel·lícula recent, curteta però molt bonica. La Hotaru coneix en Gin, un esperit del bosc que si un humà el toca, desapareixerà. La pel·lícula ens explica la bonica relació que neix entre ells dos. Degusteu-la bé!
  • En Yamada i els 7 bruixots és el nou projecte manga que ens porten, del que en disposem ja fins al 8è capítol! La sinopsi promet que passarem una bona estona llegint-lo, En Yamada, un delinqüent i la Shiraishi, una empollona, es poden canviar de cos fent-se un petó! Què faran amb aquesta seva habilitat? Què hi té a veure, en tot plegat, el consell d'estudiants de l'institut Suzaku?... accedir als capítols!

Per estar-ne completament al dia de tota la feina que es du a terme en aquest fansub, que és molta, vos recomanem passar-vos per la seva web oficial.

You have no rights to post comments