Dos fansubs que crèiem que no estaven actius, han donat senyals de vida darrerament. Per una banda Catsub ens porta "La mirada d'algú", el darrer (2013) d'una sèrie de curts de Makoto Shinkai, autor d'obres com "5 centímetres per segon" i "El jardí de les paraules"; mentre que GacelaPunch no Fansub finalitza High School of the Dead, sèrie de 12 capítols, que van iniciar al 2010.

467 3

Sinopsi - La mirada d'algú

"La mirada d'algú" ens explica la història d'una noia que s'ha independitzat, els seus problemes amb la feina, la soledat i el distanciament amb els pares. No podria faltar-hi evidentment algun gat, com en la majoria de curts de Shinkai. Força recomanable.

Sinopsi - High school of the dead

El món sencer està sent dominat per una malaltia mortal, això converteix els humans en zombies. Al Japó, estudiants de la preparatòria Fujimi, i la infermera de l'escola,intentaran sobreviure a aquest Apocalipsi. La història es centra en Takashi Komuro,un dels estudiants que ha sobreviscut a aquesta greu malaltia.

Trobareu més informació de la resta de curts de Catsub, aixi com els corresponents enllaços de descàrrega, al subfòrum "Subfòrums independents" d'Animelliure. El mateix podeu fer al corresponent tema de "High school of the dead" del subfòrum de GacelaPunch no Fansub a Animelliure.

Recentment els nostres companys del fansub Lluna Plena No Fansub han finalitzat aquests dos animes en els que tot i que a un apareixen vampirs i a l'altre bruixes, són ben diferents: "Hellsing Utimate" i "Puella Magi Madoka Magica"

 455 3

Sinopsi Hellsing Ultimate:
Hellsing es centra al voltant de l'Ordre de Cavallers Protestants Reials, que són els últims membres descendents d'Abraham Van Hellsing. La seva missió és la de protegir la reina i les fronteres del país de tota amenaça sobrenatural.
La sèrie d'OVAs, Hellsing Ultimate, consta de 8 capítols emesos, més 2 d'anunciats. Més fidel al manga, relata com els Cavallers Protestants Reials han d'enfrontar-se al grup separatista nazi, Millennium, dirigit pel Major. És una organització que està disposada a tot per tal de venjar-se de Hellsing, el qual els va derrotar en la Segona Guerra Mundial. A més apareixen personatges inèdits a l'anime, propis del manga, com Rip Van Winkle, Zorin Blitz, El Capità, Schrödinger i el Major.

Sinopsi Puella Magi Madoka Magica:
Series capaç de canviar el teu estil de vida per fer realitat un miracle? Quines conseqüències tindràs, si realitzes aquest contracte? Val realment la pena sacrificar-se pels demés? Pots confiar realment ambles altres persones? La resposta a aquestes preguntes i a moltes més les trobaràs seguint aquest anime, que segur que no et deixarà indiferent.
La Kaname Madoka és una estudiant d'institut que porta una vida normal. Juntament amb la seva família i les seves amigues de classe viu una vida senzilla i tranquila. Però llavors, coneix a una noia que havia vist per primer cop en un somni la qual persegueix un estrany animal que es troba mal ferit. Aquest ésser és capaç de fer realitat qualsevol desig a canvi de que un es converteixi en una noia màgica, les quals tenen la missió de lluitar contra les bruixes. A partir d'aquest fet, la seva vida prendrà un canvi brutal.

Teniu més informació com sempre, als corresponents temes del fòrum: Hellsing Ultimate - Puella Magi Madoka Magica

Li toca ara el torn a Lluna Plena No Fansub que ens porta com sempre històries per a tots els gustos. D'una banda la pel·lícula d'anime "El jardí de les paraules" i un 'one-shot' anomenat "La classe del dimoni".

452 3 

Sinopsi - La classe del dimoni:

A 5è de l'escola primària Mon Shiro ha arribat un professor nou! Farà que el curs sigui divertit? Però, Oh! Ostres! Es presenta com el Rei de l'inframón! Ho deu ser de debò?!

Sinopsi - El jardí de les paraules:

Dels creadors de 5 centímetres per segon i de Més enllà dels núvols, el lloc promès. Un esclat de colors amb una història preciosa. L'Akisuki no li agrada agafar el metro quan plou i prefereix anar a pensar en els seus dissenys de sabates al parc de Tòquio. Allà hi troba una noia, més gran que ella, que enlloc d'anar a treballar menja xocolata i beu cervesa. Les visites al parc els dies de pluja es tornen un moment màgic per tots dos. Com els afectarà a les seves vides, haver-se conegut?

Teniu més informació i els enllaços de descàrrega als corresponents temes del fòrum: La classe del dimoni i El jardí de les paraules

Continuant amb les darreres novetats que ens porten els nostres fansubs, avui destaquem dos animes amb noies com a protagonistes: "Plastic nee-san" de AniMugen Fansub i "L'àngel castigador Dokuro-chan" de Kurosen! Fansub.

451 3

Plastic nee-san - Sinopsi:

Basat en el manga Kurii Cha gag cómico, Plastic Nee-san és un anime molt curt que segueix una xica de tercer any de secondaria a la que li agrada construir models de plàstic i les conversacions boges que té amb les sues companyes del club.

L'àngel castigador Dokuro-chan - Sinopsi:

En el futur, un estudiant de 2n d'ESO, en Kusakabe Sakura, ofendrà a Déu inventant una peculiar forma d'immortalitat en què les dones deixen de créixer als dotze anys. La Dokuro-chan és un àngel del futur amb la missió de matar-lo. No obstant, la Dokuro-chan creu que pot reformar en Sakura, així que la seva idea és mantenir-lo ocupat constantment perquè mai tingui temps d'inventar aquesta tecnologia. A vegades, l'àngel es beu el seu enteniment i el mata amb un bat, l'Excaliborg, però el reviu amb molta facilitat.

Teniu més informació de les característiques de cada release i els corresponents enllaços de descàrrega als respectius temes del fòrum: Plastic nee-san i L'Àngel castigador Dokuro-chan.

El mes passat, els nostres companys de Lluna Plena no Fansub van acabar dues sèries de temàtiques molt diferents: "Cullera de plata" i "L'Avanç dels titans". Totes dues s'han acabat d'emetre per TV al Japó el passat mes de setembre. 

449 3

Cullera de plata - Sinopsi:
En Yugo Hachiken és un adolescent que ha decidit anar a estudiar a una escola d'agricultura. Malauradament, té la impressió que és capaç de ser el numero u de la classe però aviat descobrirà que la vida agrícola no és tan fàcil com pensa.

L'Avanç dels Titans - Sinopsi:
Ara fa cent anys, i sortits del no-res, els Titans van aparèixer sobre la Terra. El seu objectiu? Aniquilar el depredador dominant: l'ésser humà, convertint-lo així en una presa més, una criatura vulnerable i espantadissa obligada a amagar-se darrera els murs de les seves ciutats. Però fins i tot de la desesperació, en pot nàixer la força... i l'espècie humana decideix no abandonar la lluita.

L'Eren, ansiós per conèixer què hi ha més enllà, cansat de viure engabiat, sentint-se dèbil i humiliat, veu com les seves pors es fan realitat; com el malson s'allarga més enllà de la nit. Però en algun moment haurà d'acabar; tothom sap que, passada la nit, els malsons desapareixen... però, què passaria si aquest no acabés mai?

Teniu més informació de les sèries i els enllaços de descàrrega als corresponents temes del fòrum: Cullera de plata i L'Avanç dels Titans.