Ens fem ressó d'una notícia que va sortir farà una setmana al blog de TV3 i que l'usuari Frydivx ha publicat al fòrum: Studi Ghibli estrenarà una sèrie per a televisió aquest any.

453 1

La carrera d'Hayao Miyazaki en el món de l'anime va néixer a la televisió. Va ser dissenyador de personatges de sèries que van marcar una generació, com "Heidi" o "Marco", i com a director es va encarregar de "Conan, el nen del futur", i també d'episodis de "Lupin III" i "Sherlock Holmes". Però la seva carrera es va desviar cap al món del cinema, un salt que va fer pràcticament al mateix temps que va co-fundar la seva companyia, Studio Ghibili.

Durant anys, Studio Ghibli ens ha enlluernat amb pel·lícules d'una tendresa i una imaginació desbordant, com ara "El meu veí Totoro", "Porco Rosso" o "El viatge de Chihiro" (per mencionar-ne algunes). A finals de l'any passat, Hayao Miyazaki va anunciar que deixaria de dirigir pel·lícules, tot i que continuaria treballant a Studio Ghibli. I quin és el proper pas de la companyia en aquesta nova etapa? Doncs tornar a la televisió amb la seva primera sèrie.

El projecte, que s'acaba d'anunciar, es dirà "Ronja the Robber’s Daughter" i estarà basat en les novel·les de l'escriptora sueca Astrid Lindgren (també autora de Pippi Langstrum, que curiosament el propi Miyazaki havia intentat adaptar el 1971, però no va poder perquè va aconseguir adquirir-ne els drets). La història original presenta la filla del líder d'un clan de lladres que està destinada a heretar el lideratge del seu pare i lluitar contra el clan rival.

Amb data d'estrena posada pel 31 d'agost al Japó, “Ronja the Robber’s Daughter” (o Sanzoku no Musume Ronja”) estarà dirigida per Goro Miyazaki, el fill de Hayao, que ja ha dirigit pel·lícules com "La colina de las amapolas". El projecte estarà co-produït amb 3DCG studio Polygon Pictures, responsables de pel·lícules com "Ghost in the Shell", i com he dit suposarà la primera incursió (esperem que no l'última) de Studio Ghibli al món de les sèries.

Font: http://blogs.tv3.cat/seriesenblog.php?itemid=52738#mor

You have no rights to post comments