Com molts heu notat durant les darreres setmanes, les publicacions al Twitter i al Facebook d'Animelliure han anat canviant gradualment en contingut i freqüència.

Això és degut a que hem estat polint i millorant els sistemes de generació de continguts en aquests serveis, amb la finalitat de que tant els followers com els fans poguem treure es màxim de profit, gràcies a un lligamen directe a la nova web i al fòrum i a la interactivitat que ofereixen aquestes dues xarxes socials.

362 2

facebook.com/animelliure  twitter.com/animelliure    

A part del que poguem publicar els administradors i colaboradors (i també els usuaris en el cas del Facebook), per ambdos sistemes rebrem dos tipus d'informació:

  • Les notícies de la web. Als pocs minuts de publicar-se una notícia, aquesta s'enviarà al Twitter i al Facebook enllaçant a la web per a que la pogueu llegir sencera. Apareixerà als vostres canals de novetats en ambdos serveis, així que no cal estar visitant la pàgina en tot moment per a estar informats.
  • Les actualitzacions de pujades al fòrum. Tres pics al dia al Twitter i una vegada al dia (10 del matí) al Facebook, mos arribarà la informació de enllaços nous per descarregar als fils dels subfòrums de distribució (excepte No anime/manga) i fansubs. Aquesta informació és ara més resumida al Twitter per tal de reduir al mínim el nombre de tweets publicats.

Tweet de distribució

Idò bé, esperem que vos agradi el resultat, ara ja no tenim excusa per no estar informats de tot l'anime i manga que podem gaudir en català.

You have no rights to post comments